Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Български учител в Брюксел: Полудели ли сте, какви са тия джендъри пред децата, ще убиете великата си цивилизация...

Български учител предизвика експлозия на конференция в Брюксел с напълно неочаквано изказване.
Димитър Петков - учител по философия в 9 клас излезе и пред смаяните си колеги от 13 други страни брутално заклейми цялата европейска образователна политика по сексуални, джендър и гей въпроси. Първоначално залата се шокира, после поне половината от нея започна бурно да ръкопляска. Явно изказал нещо, което всички си мислят.
Петков е бил в Брюксел на конференция, спонсорирана от Европейската комисия. Темата и е: "Модерни подходи в образованието и ценностна система на 21 век". Основните лектори са представители на фондации и НПО, пропагандиращи различни нетрадиционни ориентации.
В рамките на дискусията, Петков взел думата и на перфектен френски казал следното:
"Европа е абсолютният лидер на човешката цивилизация. От тук тръгват най-солидните религии, най-големите научни открития, тук са най-големите постижения във философията. Европа е центърът на света, и нищо няма да промени това в следващите 1000 години." - при това встъпление бил бурно аплодиран.
След това продължил:

"Нищо не може да промени това, освен самата Европа. Нека погледнем истината в очите - вие - в Западна Европа, моторите на света, вие убивате собствената си цивилизация. Та как изобщо може да ви мине през ума идеологията на джеднъри, транссексуални, гейове, лесбийки и пр. Много добре знаете, че тези явления са отклонения от нормалния път на развитие. Не можем да ги избегнем, но трябва да се стремим да се преборим с тях. Вместо това, ние се опитваме да ги обявим за нормални и започваме да промиваме мозъците на децата. Мислите ли, че деца с промити мозъци могат да бъдат същия елит, който създаде Европа? Ще има ли Фройд, Кант, Монтескьо, ако учим децата на джендъризъм? Ще има ли велики лидери къто Де Гол и Митеран? Ще има ли кой да разбие атома, ще има ли нова Мария Кюри, нов Айнщайн? Какво мислите, че правите? Самоубивате се. Самоубивате най-великата част от човечеството..." - изрекъл българинът пред потресената публика.
След кратко мърморене, основно от страна на платилите конференцията комисари, голяма част от залата станала на крака и започнала да ръкопляска.
"Трябваше някой да го каже, стига вече с тия глупости, ще отровим децата" - коментирал френски преподавател от Сорбоната.
Случаят обаче бил бързо покрит, защото би излязло, че ЕК е финансирала конференция на шовинисти и фашисти. Но из образователните среди в цялата Европа вече има брожение в полза на Петков. Учители се надигат срещу безумията на политиците...

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/01/blog-post_404.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!