Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Плевналиев, един от защитниците на Истанбулската Конвенция: "Църквата няма право да се меси в нещата на Държавата в 21 век"

Росен Плевналиев се оказа също един от защитниците на Истанбулската Конвенция и днес пред медии е заявил че:
"Църквата няма право да се меси в държавните дела в 21 век.

Това че религиите вече не са това което бяха, това че хората по целият свят трябва да са с еднакви права е цел номер едно на световното правителство в сянка на което аз съм член. Ние сме радетели за Истанбулската Конвенция, а който е против нея значи още не е дорасъл да бъде от новото време и да следва новите закони на световният ред.
Истанбулската Конвенция приета от България ще докаже, че сме готови да бъдем част от Европейското семейство което председателстваме в момента и ще докара още много инвеститори в България от целият свят.

Църквата не трябва да се меси в държавните дела, сега сме 21 век, не 19 когато те са определяли световният ред, сега ние от световното правителство в сянка го определяме и те трябва да се съобразяват с това, колкото и да не им е приятно. Религиите са отживелица, хората не вярват на църквата, а искат технически нации и иновационни технологии и Истанбулската Конвенция ще им ги даде. Това за трети пол и насилие над жените се коментира само в България, защото само тук все още живеем в някакъв патриархален модел, докато света се е отворил да се обичаме всички. Докато бях президент на България аз направих толкова много за нея и сега някакви хора искат да спрат развитието на държавата."

Източник: https://xaknews.blogspot.hk/2018/01/21.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!