Tyxo.bg counter

СМЯХ В ЗАЛАТА! Лъчезар Иванов: Държавникът Бойко Борисов без страх разбива всички корупционни схеми!

БСП не е партия на бъдещето, а на миналото. Социалистическата партия подготви прехода и го извърши, заяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов.

Той взе думата, за да защити правителството на ГЕРБ по време на дебатите по вота на недоверие, поискан от левицата.

Лъчезар Иванов се впусна в историческа хронология, започвайки от началото на 90-те години. Той с патос четеше изказването, което си бе написал.

Ееее, страшно ви боли, обръщеше се към социалистите от време на време Лъчезар Иванов. Вашата политическа сила загуби своя облик и своята идеология, каза още той. И каза още: “Сред вас има и хора с достойнство, които бяха натирени от г-жа Нинова.”

Изказването му завърши с истинска ода за премиера Борисов. “Силата на нашата партия е в лидера Бойко Борисов, който без страх разкрива всички схеми на корупция и предава лицата на прокуратурата”, каза Иванов.

Вие, БСП, нямате лидер, който да ви изведе в 21 век, обърна се към социалистите той.

„Сега гледате гладно пълната ни витрина и завиждате. Гледате със завист външнополитическите успехи на ГЕРБ, 10 пъти губите избори от ГЕРБ. Но всичко остава един мираж за вас. Еееее, много ви боли.

Пътят, по който ви води Нинова няма да ви доведе до никъде. Не като г-н Бойко Борисов, който от политик се издигна до лидер и международен фактор. Той разкрива всички схеми на корупция, независимо откъде произлизат. Това ни прави силни и ни помага да печелим доверието на хората“, развихри се ГЕРБ-ерът. 

„Как вие се борите с корупцията? Този вот на недоверие освен, че беше отразен от всички медии с нищо не може да допринесе за страната ни“, каза Лъчезар Иванов. И посочи пътя, по който според него, социалистите можело да се поправят – „Смирение, диалог – това е пътят за просперитет!“ 

В налачоно на изказването си Лъчезар Иванов посочи: „Корупцията няма политически цвят и правителство. Тя изисква много години за своето развитие. ГЕРБ е на власт от 2009 година, а корупцията не е от последните години.” 

И припомни три нормативни акта от началото на прехода, които според него стоят в основата на корупцията. С тях от плащане на данъци са освободени кооперациите, фондациите, спортните организации. 

„След това започва формирането на паралелната държава, дефинирано от Корнелия Нинова“, продължи Иванов. Той даде пример с масовата приваизация, ограбването на банковия сектор и т.н. 

“Във вашите мотиви сте се плъзгали около различните проблеми като един умел скиор в слалом. Всичко това, обаче показва вашата политическа немощ и опит да дискредитирате страната”, каза още Иванов. 

Епицентър, Канал 3

Източник: http://onovini.com/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни