Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ и Фандъкова без ограничение колко джамии искат да построя от ДПС !

Kакво излиза?

Че ГЕРБ (Фандъкова) нямат нищо против да открива колкото джамии поискат от тях ДПС, ДОСТ, Главното мюфтийство, и други подразделения на Турция, Саудитска Арабия, Катар, и други спонсори и собственици на ИДИЛ, но когато е за православен храм Св.Йоан Рилски, за тях даже и подкрепата от страна на Президентство на Република България е просто празен звук?

Колониални марионетки…

За тях задачите депопулация (съкращаване на населението), денационализация (в случая – обезбългаряване чрез дехристиянизация, и чрез ислямизация) и дехуманизация (обезчовечаване, разчовечване) стоят точно там, където са им разписани от колониалния надзорник – на първо място.

И понеже за да има разчовечване (дехуманизация) трябва да няма Православие, и изобщо християнство, естествено, че такъв храм няма да бъде построен. Въпреки, че искането е за застрояване на СОБСТВЕН терен, не на терен от общината, и за СВОЯ сметка, не за сметка на общината.

Публицистът д-р Пламен Пасков,Фейсбук

Когато фактите говорят и боговете мълчат:

Ако в Турция за 865 423 мюсюлмани са изградени 985 джамии, то в България за 865 423 мюсюлмани са изградени 1300 джамии!

Родината ни е на първо място в Европа по най-много джамии на глава от населението – 1300, с което се нарежда до арабските страни. Това сочи проучване на Евростат. В Европа живеят над 16 милиона мюсюлмани.

Най-много джамии от глава на населението и то не само на изповядващото Исляма в цяла Европа се пада на България.

Великата демокрация в САЩ е позволила изграждането на точно на 1643 джамии за мюсюлманското си население, равняващо се на 7 461 105 млн. души. Почти толкова храмове, колкото има в малка България!

Източник: https://bultimes.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!