Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Корнелия Нинова - "Оттеглям Вота на Недоверие, България трябва да се развива"

Корнелия Нинова е доверила на близки хора в партията си, че в понеделник оттегля вота на недоверие. Според нея България трябвало да се развива и точно сега момента бил много подходящ, те от БСП да подкрепят политиките за България на управляващите и след няколко месеца да управляват заедно с тях.

Всяка конфронтация на партиите в България излага страната ни пред гостите от Европа пък и след като от ГЕРБ се отказаха да разследват приватизацията вече няма за какво да се притесняваме. Как да им искам вече Вот на Недоверие, като никой в парламента дори и ДПС не го искат и аз само губя позиции сред електората и си създавам врагове дори в собствената си партия, вижте какво стана с Георги Гергов, беше ми като баща, беше ми ментор сега не си говорим, защото аз съм била против Бойко Борисов.

Мислих дълго и в понеделник ще оттегля вота и ще се радвам занапред политиците в България да се изслушваме и да вникваме в онова, което си говорим и казваме, защото не мисля че го правим с лоши помисли един към друг, но създаваме впечатление сред хората, че се мразим, а това е лош знак за едно общество. Знам че има корупция в Герб, но погледнато реално, който и да управлява в България все така ще е, това не може да се промени за един ден, но всички заедно можем да подобрим живота на хората, пък и те от Герб и Патриотите в последно време започнаха да изпълняват и наши точки от нашата предизборна програма, затова ще оттегля вота, за да не разваляме имиджа на България пред Европа.

Източник: https://xaknews.blogspot.hk/2018/01/blog-post_705.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!