Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КОРНЕЛИЯ НИНОВА и БСП - ПРОВАЛИХА ПРОТЕСТА НА 11.09.

Помните ли как цяла България говореше за Протеста на 11.09. помните ли как после всички медии писаха, че нямало повече от 300 човека пред Парламента и как се кефеха разни люде из Фейсбука в България, че Протеста се Провалил.

Дойде време да напишем и кой беше най - виновен да се провали именно партията БСП и лидерката им Корнелия Нинова, не получили официална покана да се включат в Протеста, разбирайте не им позволихме да го яхнат. Още искате ли от кухнята да ви разкажем, защо Протеста не успя и как социалистите се бяха покрили в градинките около парламента и чакаха да се включат ако им наредят от Позитано, но сигнал нямаше и активистите не се вляха в Протеста, защото той не беше да се сменят едните с другите, а да се разкарат всичките мошеници с партиите си.

Това е истината за Протеста на 11.09. провалиха го БСП с цялата си система от тролове и във Фейсбук, защото въпреки че знаеха, че зад протеста не седят никакви Соросоидни организации и партии свързани със Сорос не се посвениха да говорят, че Протеста е организиран и от тях.

След 11.09 изведнъж БСП се сетиха, че са разкрили далаверата на Дилян Добрев от ГЕРБ далавера за клана му изнесена през март от сайта "Бивол" точно преди предсрочните избори, далавера която БСП яхнаха с цел да се правят на морални стожери против Корупцията.

И сега ако още не сте разбрали драги зомбита на партийни секти, че който и да подкрепяте в Парламента няма нищо да се промени, то проблема си е изцяло ваш, и продължавайте да ни обяснявате, че от ХАК НЮЗ правим Фалшиви Новини, толкова са фалшиви новините ни, колкото е фалшив живота ви, докато вярвате на измислени партии и политици в България, които четвърт век ви връткат все по един и същ начин, а вие продъжавате да им се вързвате...

Дано някой ден да прогледнете и да разберете, че с партии няма да стане - доказано е вече....

Източник: https://xaknews.blogspot.hk/2018/01/11_21.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!