Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Президентът Румен Радев за атаката срещу профила му във Фейсбук!

Президента Румен Радев излезе с изявление по повод снощната атака върху профила му във Фейсбук ето какво написа той.

След като станах обект на атака на хакери от съседна Турция и в личната ми страница се появи сайт и текст на турски език съм сигурен, че това е станало със съдействието на наши сънародници тук в България.

Много малко са хората, които знаят точно с коя ел.поща е създаден профилът ми в социалната мрежа Фейсбук и това, че някои хора търсят всячески провокации и война с мен, накрая ще им изиграе лоша шега.

Аз и екипът ми в президентството сме напълно наясно, кой седи зад хакерската атака, но не сме наясно, защо точно турски сайт и текст на турски е трябвало да се появят в профила ми, може би това че определена партия в България всеки ден се хвали как в определени региони побеждава друга, ги е окрилило за това.

Междупартийните войни в България не са в интерес на хората и всяка война, която водят определени лица в общественият живот в страната, само показва колко застрашени се чувстват да не би да загубят властта и да бъдат разследвани честно и отговорно за придобитото от тях в последните десет години.

Това че хора от политиката се занимават с хакерски войни и търсят повод всячески да злепоставят президентската институция е предмет вече на разследване от всички отговорни служби на България и се надявам да стигнат и до извършителя и до поръчителя, за да разбере България истината за определени лица в политиката.

Източник: https://xaknews.blogspot.hk/2018/01/blog-post_359.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!