Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко по спешност в „Св. Наум“ на 4-и км, кап. Мърфи с диагноза

След Владимир Путин и Доналд Тръмп, личният лекар на Бойко Борисов също готви изявление за неговото психично и физическо здраве. Руският и американският президент вече публично са обявени за здрави и читави. Незаменимият фактор в световната политика и по щастлива случайност наш премиер щял да постъпи в МБАЛНП „Св. Наум“ на 4-ти километър.

Това съобщиха наши сътрудници от 3-а палата на здравното заведение, известна като „Великите пълководци“.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е в отлично здраве, без никакви признаци на когнитивни нарушения и се очаква да остане здрав до края на мандата си, а и на втория, ако бъде преизбран през 2020 г. Това е заявил след медицинските изследвания лекарят на Белия дом Рони Джаксън.

Президентът Путин е абсолютно здрав и може да сложи мнозина в малкия си джоб. Това пък заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков. Той не е доктор, но също е специалист.

На връх Антоновден нашият пръв партиен и държавен ръководител направи някои изяления, които внесоха известни обърквания у някои слоеве от обществото. В Брюксел Бойко заявил, че ще се справи с корупцията в България за 2-3 години. При това щял да се справи много добре. Всички депутати наскачали на крака и го аплодирали като бог. Ето това е ръководител, просълзени скандирали те, припомняйки си как техните правителства се борят с тая тема от десетилетия. На вълните на неподправения възторг Бойко допълнил: Ако аз и ГЕРБ бяхме корумпирани народът щеше ли да ни избира да управляваме трети мандат?

Понеже терена малко се разкаля от сълзи и сополи, потърсихме специализирана помощ от капитан Едуард Мърфи – Младши. Онзи чалнатия от „Законите на Мърфи“, знаете го. Свързахме се с него по системата (дъската Уи - Джии) на д-р Реймънд Муди.

Ето и самият разговор:

-          Кейптан Мърфи, как сте?

-          Кой пита?

-          Журналисти от България…

-          Ааа, гълъбите на свободното слово от страната председател на СЕ на ЕС, където всяко решение поражда нови проблеми? Казвайте бързо, защото съм на голф игрището с президента Джон Кенеди, нали разбирате…

-          Лекарят на Белия дом казал, че Тръмп е напълно здрав. Говорителят на Путин и той казал същото. Въпросът ни е дали Бойко трябва да ходи на лекар или направо Цецо да обяви по телевизора какво е здравословното му състояние?

-          Цецо може. Но да обяви, че е здрав, а не какво му е здравословното състояние. Нали разбирате. Майката природа е „кучка“, както съм казал още навремето.

-          Освен това Бойко казал в Брюксел, че ще се справи с корупцията за 2-3 години. Много добре щял да се справи.

-          Малко ме затруднявате. Помня, че Уайт тръбеше: Не се отчайвайте… Малко е пресилено, макар Оуен да го подкрепи с оптимистичното: Злините може би ще спрат. Все пак мисля, че все пак Чизхолм е най-точен: „Ако нещата се подобряват — нещо ще се влоши.“ Обади ми се днес и ми го припомни по повод закона на ДПС за активите на КТБ. Не бях го чувал от години толкова развълнуван. Вика: Кейптън, тия бунаци са усвоили до съвършенство аксиомата на оня педал Уинго, за изкуството да се действа без мисълНаистина го могат, майка му стара! Грам мисъл нямат!

-          Бойко казал още, че ако той и партията му били корумпирани, населението нямало да ги избират да управляват трети път. Как ви звучи това?

-          Отговорът е в самия Бойко: Ами точно за това ме „избират“. С корупция може да се спечели всеки избор – това го знаят дори ангелите, дето пърхат над главата ми тук. Едни кавички е разликата. Не е важно колко са гласували, а кой брои гласовете. Освен това много пъти съм повтарял моето Златно правило: „У когото е златото, той задава правилата“. Гледайте Бойко и не питайте.

-          Населението обаче пита какво да прави, щото малко не се чувства добре?

-          Аз да не съм ви личен лекар? Освен това като ви гледам как търкате картончета от лотариите, нямате нужда от съвети. Прав беше Гинсбърг като измисли онази теорема: „Не можеш да спечелиш. Не можеш да завършиш наравно. Не можеш дори да излезеш от играта“. А като стане така и ходжата не помага. Защото за еб..о дупе цяр няма… Това го знам от един ваш политик, който се мотаеше наоколо с оня тарикат Максуел, дето го самоудавиха край яхтата му.

-          Хората искат да знаят също, дали ще им се увеличат доходите, както обещават Бойко и патриотите?

-          Не съм гадател, моля ви се… Вижте си бюджета за 2018 г. Там е казано ясно: Разходите нарастват, за да погълнат приходите.  

-          Вашата прогноза за резултатите от медицинските и психологическите тестове на премиера Борисов?

-          Айде пак ме хвърляте в медицината. Военен пилот бях, не военен лекар. Но помня, че онова копеленце Стори ми се беше казал: Степента на вината е право пропорционална на интензивността на отричането. Което се връзва яко със законите на Шафър и Хънтър: Ефективността на политика е обратно пропорционална на неговата принципност и Колкото и да е непочтен, всеки политик се смята за почтен. Кръстил съм го Принцип на престъпното поведение. Но ако го кажете на Бойко, мноооого има да подсмърчате за издръжката на критикарското ви сайтче. От друга страна отдавна сте нагазили в тая нива… Хайде да приключваме, че Джей Еф Кей мина през 18-та дупка и вече ме зове към 19-тата – кръчмата… Живот си живеете вие българите с Бойко. В тъмното всички жени са красиви… Аз съм го казал.

-          Все пак не казахте корупцията преборили ли сме я вече или ще я борим още 2-3 години?

-          Питайте самия Бойко, или по-добре Пеевски и Цацаров – те са спецове по тази материя. Само да ги светна, че тук, където съм доста години, пачките и властта не чинат нищо. Както казваше онова негро – пардон, афроамериканец Букър Т. Уошингтон: Не можеш да държиш някого на дъното, без да останеш там с него. Някои български тикви увират много трудно…

-          Наистина последен въпрос, кап. Мърфи. Бойко каза, че президентът на Азърбайджан Илхам Алиев му казал, че може да задоволи всичките нужди на България от газ. Сбъдва се газовия хъб "Балкан" - мечтата на всеки българин. Не е ли време БПЦ да признае Бойко за светец?

-         Прекрасно, но чувам, че Путин същата вечер му се обадил. Разговорът продължил 4 секунди. По-добре Синодът да не избързва, че бързата кучка слепи ги ражда. Не е моя тази мисъл, но ми отива...

П.П. Докторът на Белия дом споменава „когнитивни проблеми“, защото медии в САЩ писаха, че Тръмп може би има такива. Бойко няма, но по-любопитните да знаят, че когнитивният дисонанс е състояние, характерно със сблъсък в съзнанието на индивида между неговите знания, убеждение, нагласи и новопостъпила от околната среда информация, която им противоречи. А бе на Карлуково понамирисва… Шегувам се. Нашият е камък, стомана и 100 милиарда работещи нервни клетки в чер(еп)ната кутия. Цецо ще ви го каже лично от телевизора.

 Екип на Фрог нюз

Източник:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!