Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мафията извършва престъпления срещу финансовата система на държавата и се интегрира зад политическа тога, а ЕС я легитимира

Борисов пред европейските депутати: „Ако има такава корупция, как ще сме все първи на избори.“

С фалшификация на изборите, драги! С пълна фалшификация. Питайте кметовете си и кажете защо ги държите за гушите със зависимости!

В България и умрелите не спират да гласуват, да не говорим за останалите безгласни букви, повечето от които все още не знаят на кой свят живеят. Подлудихте този народ, унищожихте го физически и духовно!

За каква корупция става дума у нас? И аз това питам! Корупцията е официален доход на средния ешалон – полиция, магистрати, кметове и прочее. Това го знаят и виждат с очите си всички.

Високите етажи на властта, обаче, е напълно мафиотизирана! След като мафията управлява цялата държава, тя няма нужда да се корумпира сама. Тя просто ограбва парите на държавата и европейските фондове, произвежда мощна сива икономика и спира развитието на страната.

Мафията убива, извършва престъпления срещу финансовата система на държавата и се интегрира зад политическа тога, а целият бюрократичен апарат на ЕС я легитимира.

Това е истината и ако някой трябва да се чувства виновен, това не е българския народ, нито милионите души погребани без време от престъпната им държава…

Николай Марков, Фейсбук

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!