Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БГ ОЛИГАРХ Проповядва НАЦИЗЪМ В ЕФИР: НА ВЪЗРАСТНИТЕ И ИНВАЛИДИТЕ ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ ПЕНСИИТЕ! НЕ ЗАСЛУЖАВАТ! В България НЯМА заплати от 800 лева! (С ВИДЕО)

„Като няма хлаб, яжте торти!“

Известният бизнесмен и мултимилионер Ивайло Пенчев се превърна в една съвременна българска Мария Антоанета, след като убедено и „вдъхновено“ се изцепи: „Заплати от 700- 800 лева в България не съществуват. Много по-големи са“. И още: „Пенсионерите и инвалидите не заслужават никакви пари“!

Във видео, заснето за кампанията на Американското посолство у нас „Успелите българи“, самозабравилият се богаташ избълва такива небивалици, каквито здравият разум на човек не може да асимилира. Думите му, разбира се, показаха само нещо, което всички знаем: оялите се родни олигарси изобщо не правят връзка с действителността! И са влудяващо цинични. Най-малкото защото цялото анти-хуманно интервю неадекватният олигарх даде, чучнат на фона на чисто новото си ултралуксозно ферари!

От цялостното представяне на Ивайло Пенчев във видеото изниква въпроса: Как ставаш успешен бизнесмен у нас и въртиш бизнес за десетки милиони, когато си толкова далеч от реалностите в България? Но нека караме едно по едно:

Във видео-обръщението си Пенчев заявява, че е много доволен от България и условията за правене на бизнес тук. Държавата не поставяла толкова пречки пред бизнеса, както на други места по света. 95% от българите виждат родината си като разграден двор, в който властва мафията с нейните корупция и беззаконие. Но Пенчев е доволен. Защото явно за него това са перфектните условия за работа и трупане на богатство.

Бизнесмен до бизнесмена!

„Няма достатъчно успели българи като мен. И това е единственият проблем на България“, продължава с разсъжденията си бизнесменът. А как да има, когато всеки читав наш специалист отдавна е избягал зад граница, именно за да не работи за такива като Пенчев. Дали се е поинтересувал крупният „предприемач“ чистачките му колко висши имат?

„Минималната заплата е напълно излишна. Ако човек не може да прави нищо, няма образование и ценз… такъв не заслужава никакви пари… дори минимума от 510 лева“, продължи със сектантските си неолиберални теории Ивайло Пенчев, очевидно за да се хареса на дружките си от Американското посолство. Глупавите, хромите, недъгавите… какво да ги правим тези хора, бе велики бизнесмене? На сапун ли да ги сторим, на що ли? И това ли е крайната цел на неолиберализма- да останете на финала само една шепа „умни и красиви“ измамници ли?

Какви предприятия построихте вие, неолибералите? Или само окрадохте и разпродадохте за жълти стотинки държавните заводи (с номинална стойност от 45 млрд. долара), построени в едни други времена от „гадните комунисти“ за народа?

Една от „играчките“ на Пенчев

Специалисти нямало в България! Как да има, като масовата заплата в страната дори не достига до 700- 800 лева! Знаеш ли, Пенчев, че във втория по големина град Пловдив, масовата заплата за младши архитекти е 600 лева! И как вие, „големите бизнесмени“, вдигнахте стандарта на страната? Няма и как след като всички, до един, сте на държавната ясла от обществени поръчки и евро-фондове… за да вдигате само собствения си стандарт. И да финансирате управляващата ГЕРБ, по чиято воля сте се озовали в този финансово-икономически рай. Досущ като пир по време на чума!

А дали случайно знаеш, Пенчев, че след великите ви неолиберални реформи масовата пенсия в България удари дъното от 200 лв., с които не можеш да си купиш дори храната за месеца. Очевидно е, че пенсиите са излишен разход за вас, велики български безнесмени!

Същото важи и за инвалидите – Понеже не могат да работят – и те на бунището!

Как да определим тази американска по произход идеология, според която само една част от населението заслужава да живее, а другата е излишна, защото е негодна? Не се ли нарича НАЦИЗЪМ? ДРУГОТО ИМЕ НА ПРОПОВЯДВАНИЯ ОТ САЩ И  СИЛОВО НАЛАГАН В БЪЛГАРИЯ НЕОЛИБЕРАЛИЗЪМ! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ЕТО И ИНТЕРВЮТО С ИВАЙЛО ПЕНЧЕВ! ВИЖ ВИДЕОТО:

Източник: http://skandalno.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!