Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Брюксел ни предаде, останаха ни метаболитния синдром и руската мафия

От ляво на дясно... Е, знаете ги.

Вече е ясно: Брюксел ни изостави, подкрепяйки мафията, която окупира държавата. Не че сме много изненадани, но лигавите изявления на чиновническата камарила от ЕС надминаха и най-скептичните прогнози. Борисов е техният човек, не ние. Борба с корупцията няма да има, няма да има и реформи. Ще я караме по старому - Шишовците на власт, ние на кучето в гъза. Както винаги е било.

Революцията не е в кръвта на българите. Изоставени да се оправяме сами, можем да се влачим по надолнището с години. Ако не се намеси природата. Или руската мафия. Само те ни останаха.

Тези, за които най-често говорим, се опитват да носят психически товар, който не е по силите им. Алчността за власт и пари ги убива бавно, но сигурно. Бая едри екземпляри са, а това означава:  

Мъжете с наднормено тегло умират 30% по-често от другите. Смъртността от рак се увеличава с 15%, от инсулт с 60%, от нефрит до 80%, от диабет 140%.

Сънна апнея

Сънната апнея е състояние при което човек прави една или повече паузи в дишането по време на сън. Хората страдащи от тази болест могат да са сънливи през деня, да се концентрират трудно и дори да имат сърдечна недостатъчност. Това се дължи на повече мазнини в областта на врата. Това от своя страна свива дихателните пътища и прави дишането по-трудно и шумно (хъркане). Те могат да се задушат и да умрат в леглото. Разбирате ли сега, къде е слабото място на дебеловратите? Вратът е тяхната Ахилесова пета.

Чернодробна стеатоза

Чернодробната стеатоза е известна още, като неалкохолен стеатохепатит. Получава се от натрупвания на мазнини в черния дроб. Може да доведе до цироза или чернодробна недостатъчност. Това заболяване обикновено няма никакви симптоми. Подло и страшно е.  

Злобните шишковци (има добродушни и симпатични, но в случая не става въпрос за тях) често попадат под ударите и на синдрома “дефицит на вниманието“. Много ги мори. Те са изнервени, взимат прибързани решения, заядливи са и отмъстителни. Според д-р Шери Пагото от университета на Масачузетс такива хора, когато им падне власт в ръчичките, се държат агресивно. Някои дори смятат, че всичко в рокля трябва да им ляга. То така и става - къде доброволно, къде с кандърми и аргументи, които в Истанбулската декарация са описани като доста лоши.   

Свинеподобните екземпляри не могат добре да планират живота си и се затрудняват да направят правилния избор. Очевидно голямото телесно тегло е обратно пропорционално на теглото на мозъка…  

Депресията, деменцията, шизофренията, тревожните и биполярните разстройства се наблюдават много по-често при хората с наднормено тегло. Те страдат от комплекс за малоценност. Депресията се асоциира с 60-65% по-висок риск при тях и с по-тежки усложнения. При пациенти с депресия са установени повишени нива на кортизола и отклонения по оста хипоталамус-хипофиза-надбъбречни жлези. Както високите нива на кортизола, така и депресията, са свързани с увеличен риск за метаболитен синдром (МетС). Запомнете: МетС – това е нашето спасение. Или поне надеждата.

Освен това възпълните хора с тайнствен произход на богатството са тормозени още от:

Страх

И тримата умират от няколко вида страх: от провал, страх от критика, страх от обвързването помежду им, страх от предателство, страх от възмездие. Притискат ги  най-разрушителните емоции: страх, срам и вина. Демонстративното самочувствие е поза, измама и самозаблуда.

Ниска себеоценка

Страхът от провал води до недоверия в собствените възможности. А те често са по-ниски от желаните. Това  постоянно терзаене изтощава и в един момент води до срив в пропастта.

Отпуснете въображението си и помечтайте метаболитния синдром да се превърне в бойното копие на несмелите. 

Къде е руската мафия в тази схема? 

Ето къде: един Дебелушко дължи много пари на важни руски клечки. Трябвало да се разплати с тях до Нова година. Не го направил. Важните руски клечки били ядосани. Очень ядосани, блядь. А когато те се ядосат, току виж свършили това, което цяло едно общество не успява да свърши с демократични и законови средства. В смисъл, че ще се оплачат на генпрокурора Чайка, който ще вдигне червения телефон и в София ще настане суматоха и някои ще се изпуснат... Пак ли дългата руска ръка ще ни освобождава от поробители? 

Д-р Димитър Попкутуев

Източник: https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/briuksel-predade-ostanaha-metabolitniia-sindrom-ruskata-mafiia.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!