Чигун спасява момиче от пети рецидив на рак

Женя изпълнява едно от петте медитативни упражнения на китайската практика Фалун Гонг. (Епок Таймс Русия)

Любящите съпрузи Наталия и Валери обожават малката си дъщеря Женя. Те мечтаят да я отгледат като честен и добър човек в родна Русия. Животът на щастливото семейство тече спокойно и тихо. Нищо не предвещава проблеми.

Неочаквано, Женя получава болезнени отоци по дясната си ръка, когато е на 7 години. Лекарите произнасят ужасна присъда: рак, агресивна форма на екстраабдоминален дезмоид.

Женя е оперирана за премахване на тумора, но след 7-8 месеца ракът се завръща. Женя преживя четири рецидива, подлага се на четири операции, няколко курса химиотерапия, хормонална и радиотерапия. Изглежда, че ракът изчезва.

Животът се завръща към нормалния си ритъм и изглежда, най-лошото е отминало. Но 8 години по-късно, през 2012 г. заболяването се завръща с пълна сила.

20-годишната Женя отново трябва да се подложи на химиотерапия.

"Беше труден момент за нас", спомня си майката Наталия. "Дъщеря ни беше слаба и трудно понасяше тежкото лечение. Знаех много случаи, в които деца в онкологични клиники са починали от агресивното лечение. Такова лечение често убива пациентите и има изключително сериозни странични ефекти: обърканост, припадъци, увреждания на черния дроб, бъбреците и увеличаване на червените кръвни телца."

Отчаянието на родителите е безкрайно. Женя се стопява пред очите им.

Китайска практика: последна надежда

"По това време четирима наши роднини практикуваха Фалун Гонг, традиционен Чигун метод", продължи разказа си Наталия. "Дъщеря ми и аз знаехме, че тази практика е насочена към духовно усъвършенстване и че хората бързо се излекуват от болести."

"Разбирах, че лечението, предлагано от традиционната медицина, убива дъщеря ми, затова ѝ предложих да започнем да практикуваме заедно. Тя с радост се съгласи и така отказвахме конвенционалното лечение."

Майка и дъщеря заминават при сестрата на Наталия, която практикува Фалун Гонг. Живеят два месеца при нея, всеки ден изпълняват упражненията и се запознават с принципите на китайското учение.

"Дъщеря ми бързо набираше сили. За тежката болест напомняше само опадалата коса след химиотерапията. Бяха изчезнали симптомите на анемия, гадене, загуба на апетит и проблеми в стомашно-чревния тракт. След няколко месеца Женя отиде на ултразвуков преглед в онкологичния център. Резултатите показаха значително намаляване на тумора. От тогава не сме ходили в болница."

Спасение

"Изминаха повече от пет години. Дъщеря ми се чувства страхотно. Завърши висше образование и се омъжи за честен и добър човек. Продължава да практикува и здравето ѝ е добро. Не преставам да благодаря на Фалун Гонг за чудотворното спасение на дъщеря ми."

Сега Женя живее със съпруга си в Лос Анджелис, САЩ. Занимава се с графичен дизайн, учи английски език и си търси работа.

От EpochTimes.ru, falun-bg.info

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...