Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Станишев като символ на националното предателство

Станишев отново се готви да извърти мръсен номер на България. Натиска БСП да подкрепи Истанбулската конвенция и плаши с изключване от ПЕС.

Да припомним, че ако не беше този Станишев, все още щеше да има мораториум върху продажбата на българска земя на турци и други чужденци. Но под негов натиск група депутати от БСП подкрепиха ДПС и мораториумът падна. Земята от национална ценност бе превърната в обект на амбулантна спекула.

Приемането на конвенцията ще е второто национално предателство след падането на мораториума. Първото стана възможно благодарение на Станишев. Същият сега се е напрегнал да осигури второто. И двете в пълен синхрон с ДПС.

Бившият лидер на БСП ще бъде запомнен и с публичните целувки с Местан, когото молеше за прошка заради действията, подкрепяни преди това от баща му Димитър Станишев.

Ако БСП покаже днес, че се е освободила от зловредното влияние на бившия съветски гражданин, ще укрепне и ще разшири влиянието си, особено сред младите. Ако обратно, сега се поддаде на лукавството, погълне политическата отрова и бламира Нинова, партията ще се спихне и маргинализира.

Васил Василев, Фейсбук

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!