Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В стаята където се е самоубил според полицията Росен Ангелов - няма капка кръв! СНИМКИ

Според полицията Росен Ангелов е открит в тази къща на снимката, но въпреки загражденията и забранителните ленти, колегите от "България днес" успяха да стигнат до къщата и да заснемат стаята през прозореца, в която според МВР и Прокуратурата се е самоубил Росен Ангелов с куршум от малокалибрен пистолет "Берета" със заглушител в лявото слепоочие, това си е тяхната версия. Но както се вижда на снимките в стаята няма никакви следи от кръв и въпросите свързани със случая пак започват да вълнуват обществото.


Но да проследим хронологията на събитията според МВР и Прокуратурата. 
Първо Росен Ангелов се е запознал с Кети Кехайова на спирката в Нови Искър, където той седял всеки ден, но пък Кети в последствие се оказа, че кара всеки ден джип БМВ и се грижи за чистотата на къщи в София.
Така и не се разбра, кога точно Кети е била на спирката, за да се запознае с Росен Ангелов.
Също така в нощта на 31.12. Кети решава да разходи кучето, вместо да приготвя новогодишната трапеза, както би направила всяка себеуважаваща се жена, но пък в последствие се разбра, че Росен любовника на Кети пак според МВР я е привикал, за да я убие преди всички и да я захвърли в кладенец.

Кучето се прибира само в къщата на никой от хората вътре не му прави впечатление този факт, а в това време пристига и зловещият убиец Росен Ангелов и с малокалибреният втори пистолет застрелва кучето и всички останали, като според МВР в къщата има изстреляни над 30 патрона, което пък предполага, че е презареждал поне 4 - 5 пъти и всички са седяли мирно с наведени глави в очакване да ги покосят куршумите.

Ако все още не всичко ви изглежда трагикомично, то дойде и момента да издирват Росен Ангелов от МВР, като за това издирване бяха впрегнати всички сили на полицията специалните части и жандармерията, но от него нямаше и следа цели четири дни и изведнъж от МВР съобщиха, че са намерили къщата в която се е крил, дори имало и лаптоп и телефон, които, за да се укрие Росен Ангелов зарязал в бързането да избяга от преследващите го. Естествено показано беше и някакво тренировъчно стрелбище и импровизиран фитнес, все пак човека е Горски и всеки ден минава по 20 км. в гората няма значение, че спирката на която е ходил всеки ден според МВР, за да причаква своите бъдещи жертви е едва на 2 км от къщата в която показаха, че се е крил. 

И изведнъж от военна полиция, които бяха включени в края на операцията Горски човек откриха трупа на Росен Ангелов самоубил се с куршум в лявото слепоочие, естествено този път нямаше камери и снимки от мястото на събитието и тук се породиха нови съмнения. Как така онези от БТВ, които намериха тефтерчето на Кети и показаха къщата в която се крил, не бяха допуснати да ни покажат стените или поне кревата опръскан с кръвта на самоубилият се Росен Ангелов. Кадри за които някои телевизии биха минали през всичко, за да покажат първи в ефир. Е да ама не кадри нямаше, тяло нямаше, за първи път от поне десет години телевизиите в България не показаха мястото на самото извършване на самоубийството въпреки жаждата им да показват кръв. Странно нали?!


Но и това не е всичко от МВР и Прокуратурата излязоха след няколко дена с пресконференция, която според някои медии сложила край на спекулациите около Нови Искър, е да, но не е точно така, защото пак според тях, докато цяла България беше вперила поглед в телевизорите и следеше с интерес как МВР издирва най - търсеният според тях масов убиец в Бъгария, той кротко си седял в къщата и от намерените за пореден път телефон и лаптоп на които си е изтрил всичко те установили, че е гледал порно... 

Интересно защо пък точно порно, може би, защото версията че е търсен осем години от същото МВР заради престъпление свързано с педофилия трябваше да се затвърди, но пък никой не каза, като са го търсили - защо не са го намерили?! Но както се казва, защо не могат да обяснят много неща от МВР и Прокуратурата не е наша работа, но по - важното е че случаят е решен, човека се е самоубил и всичко е приключено, докато накрая отнякъде не се появи истинският Росен Ангелов и не им разбие всички версии на пух и прах за пореден път.

p.s.Важно!!! Публикуването на статията в други медии става само с писменото съгласие от собствениците на блога. Според закона за авторското право. 

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_770.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!