Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сигнал за Бомба изпразни НДК снощи - Лиляна Павлова, тези обаждания са телефонен тероризъм!

След като сигнал за бомба снощи към 18 часа изпразни НДК за което съобщиха от БНТ и провали планираните мероприятия министърката на европред-седателството Лиляна Павлова излезе с изявление, публикуваме без редакторска намеса:

" Скъпи сънародници, подложени сме на невиждан телефонен тероризъм, който цели да провали събитията по европредседателството за които всички българи се готвихме толкова старателно почти цяла години. Явно е вече, че това е целенасочено действие на терористи спрямо председателството на България и лично срещу Бойко Борисов.

Трети ден заплахите за бомбени атентати не спират с което се хаби ценен ресурс на МВР, което под вещото ръководство на министъра си, доказва всеки ден, че ние управляващите в България можем да се справим с всяка кризисна ситуация, както се справихме и с кризата в България, която заварихме, когато поехме да управляваме държавата след крадливата тройна коалиция, които по безобразин начин бяха унищожили почти всичко.

Тогава доказахме, че можем и знаем как да се справим с кризи и за десет години нашите резултати са видими построихме магистрали, пътища, училища, детски градини. Увеличихме доходите на всички и направихме България лидер в Европа, явно това не се харесва на нашите врагове и точно сега по време на нашето европредседателство, точно когато трябва да се гордеем с всичко, което нашите евроатлантически партньори одобряват и показват уважение, като са тук в България. Терористи ни провалят мероприятията с една единствена цел, да ни злепоставят и да ни очернят пред нашите гости.

Ние от Герб имаме съмнения, че зад всичко това седи така наречената опозиция, която се страхува, че след приемането на закона Антикорупция ще бъдат преследвани с цялата тежест на закона и затова си позволяват да водят вече дори така наречени партизански действия. Но всички знаем, че партизаните са се борили за Свободата на България, като Ботев и Левски, докато тези телефонни терористи, показват само робската психика на българина и страха на опозицията в България да е на почит закона."

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_476.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!