Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бомба в НДК, уплашени еврократи бягат и викат "кой ни домъкна на тия тъмни Балкани"...

Националният дворец на културата (НДК) в София е евакуиран заради сигнал за бомба, съобщи репортер на Българската национална телевизия.
В момента службите за сигурност проверяват сградата. През последните три дни това е третият сигнал за бомба. Първите два бяха подадени на 10 и 11 януари за взривно устройство на летище София.

От Министерството на вътрешните работи (МВР) са потвърдили за "Фокус", че е направено обаждане, в което е било заявено, че в сградата има бомба. Според ведомството обаче на този етап няма открито нищо съмнително и няма евакуация.

В момента на получаване на сигнала в НДК вече не е имало официални прояви, свързани с българското Председателство на Съвета на ЕС.

По-рано през деня там беше проведено заседание на Европейската комисия и българското правителство, както и пресконференция на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер и българският премиер Бойко Борисов.

Наши източници обаче говорят за бягащи панически еврочиновници, упрлашени че "на тия тъмни Балкани, някой ще им взриви благоденствието"...

ГН

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/01/blog-post_96.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!