Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Снимка на човек изхвърлен в контейнер за боклук взриви Фейсбук – Спящият в Контейнера Клошар - бивш Гербер.

Снимка на човек изхвърлен в контейнер за боклук взриви Фейсбук

Снимка на клошар в контейнер възбуди социалната мрежа Фейсбук.

Снимката буквално за минути се разпространи мълниеносно, а коментарите под нея бяха тежки истини за българската действителност.

Някои коментират, че най-вероятно човекът е заспал, като е използвал контейнера за боклук да го предпази от студа.

„Ей този контейнер ще забутам утре пред НДК!!!

Нека ЕС види в какво превърна България, управлението на Бойко, с ограбването на Народа!!!“, е само част от коментарите на разгневени българи във Фейсбук.

Българското правителство се чуди как да угоява охранените евробюрократи, докато българският народ страда от глад и мизерия.

Охранените евробюрократи ще избират да ядат от скъпи и по-скъпи ястия, докато българите се ровят в кофите за боклук и очакват евродеребеите да им изхвърлят остатъците от храна.

http://bultimes.bg/snimka-na-chovek-izhvurlen-v-konteiner-za-bokluk-vzrivi-feisbuk/

Спящият в Контейнер Клошар - бивш Гербер.

След като снимката беше публикувана в социалните мрежи и разбуни духовете с нас се свърза човек, който ни написа следното, публикуваме без редакторска намеса:

" Здравейте, човека на снимката в началото, когато се създаде Герб беше от тях, ходеше из махалите агитираше по време на избори правеше списъци с гласове и раздаваше знаете какво, но след няколко години в които беше се захванал здраво с партийните дела и бизнеса си с магазини, изведнъж всичко за него рухна.

В началото разправяше, че от Герб от много високо място го накарали да си вложи всички пари в някаква схема и после му казали, че парите вече му ги няма и да не се оплаква никъде.

След тази случка, човека, който явно беше теглил и кредити от банките се разведе с жена си, взеха му къщата и остана на улицата.

След това изчезна от махалата ни, всички мислехме, че е заминал в чужбина, но до днес, когато се появи на снимката спящ в контейнер, докато други са в Парламента благодарение на неговата работа за партията им, която както се казва му взе всичко."

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_268.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!