Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Телевизия Евронюз с обширен репортаж за България озаглавен: Десет дена председателство - 12 трупа и сигнал за бомби на летище "София"

Телевизия ЕвроНюз излъчиха днес скандален репортаж за България в който описват дните от 01.01.2018 година, до днес.

Обобщавайки събитията в България през последните десет дни репортерите предават с думите страната се превърна в къщата на ужасите, масови разстрели на хора около София, убийство на бизнесмен свързан с управляващата партия, до днес когато настана и кулминацията на летище "София" и ние бяхме принудени да напуснем зоната на летището понеже имало бомби.

От телевизията не пропуснаха да споменат и факта, че управляващите са свалили билбордове на МВР в които е пишело, че заплатата им е едва 340 евро.

България е страна, която след 11 години не е готова да е член на ЕС, но по непонятни никому причини те са член, корупцията в България не се преследва, а местните я споменават често като национален спорт.

Според телевизията в следващите шест месеца чиновниците от Брюксел могат да очакват всичко, защото политиците не са обичани в страната си и хората определено ще направят всичко възможно да се види в каква мизерия живеят и каква мафия е България.

"Единствена страна членка на ЕС в която повече от 5.4 милиона човека са работещи бедни, пое председателството на Европа и за десет дена, новините са повече от зловещи", с тези думи завърши репортажа на Евронюз.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/12.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!