Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Престъпниците са дълбоко интегрирани във властта и имат пълен имунитет за цялото българско законодателство

Трудно ще бъде за президента Радев да излезе от конфетната държавност.
Няма да му е лесно да разбере, че политиката и държавността са две различни поприща, а и заграден от две позитанови, агресивни булки е донякъде обречен на паркетна политическа служба в сградата на президентството.

Въпреки това му пожелавам попътен вятър, ако въобще различава посоката на въздушните политически течения. С тези нелепи и отживели вече „консултативни съвети“ – силно се съмнявам!
На фона на тази политизирана държавност, онемяла за всяка истина за държавата ни, друг тип неандерталци се разиграват като управници на далеч по-развити от тях самите цивилизации. Впрочем, винаги става дума за много пари и случаят с нашето „председателство“ не прави изключение. Всички знаят какво е България и кой я управлява! И мълчат! Мълчат като задници, каквито всъщност са!

Голяма грешка е да плуваме по течението на реката, защото ще ви внушат, че в България има корупция и с нея ще се борят именно корумпираните. Аз твърдя, че в България корупция няма, защото държавата, финансите и всичко останало е в ръцете на политическа мафия. Престъпниците са дълбоко интегрирани във властта и имат пълен имунитет за цялото българско законодателство. Те са недосегаеми. Гражданите – техни жертви.

В България корупция няма, защото имаме работа с мафия, която е облечена с политически и държавнически тоги. Дреха, която незабавно трябва да бъде съблечена от тези подлеци, а самите те да отидат където им е мястото. Именно заради и в името на елементарна човешка справедливост, която ще постави началото на чиста и свята република…

Източник: Николай Марков, Фейсбук 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!