Следвайте "Буднаера" в Телеграм

160 милиона лева от Бюджета за ремонт на ДЖАМИИ!

След като Турция отделиха 8 милиона долара, за да реставрират църквата "Свети Стефан" в Истанбул, която е и паметник на културата и туристическа атракция, а приходите от туристите остават изцяло в Бюджета на Турция, нашите родни политици по предложение на Бойко Борисов и съветника му по културните въпроси Вежди Рашидов са отделили цели 160 милиона лева от Бюджета за ремонт на исторически паметници с културно историческо значение - ДЖАМИИ.

Наши източници в министерството на културата, ни информираха, че досега България е похарчила над 100 милиона лева за ремонт и реставрация на джамии, като парите са от Европрограми.
Но сега това не е така и парите ще се вземат от бюджета и българските данъкоплатци, заради факта, че Ердоган най - накрая е признал факта че българските управници са готови да му служат вярно.

Според нашите източници почти във всички градове на България тази година, ще започнат ремонти на джамиите, заради факта, че се очаква и посещение на Реджеп Ердоган до края на годината в България по покана на Бойко Борисов.

Искаме да припомним също така факта, че Бойко Борисов вчера в Турция съобщи факта, че е много добре, че Турция е реставрилала Църквата "Свети Стефан" в Истанбул за осем милиона долара, защото ако реставрацията е трябвало да я правят от ГЕРБ определено цената и щеше да е поне осемдесет милиона, каквото и да означа това, сами си направете изводите за това как се ремонтира всичко в България и на какви цени!

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/160.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!