Tyxo.bg counter

Празник за политиците! Самоубитият шесторен убиец спасил Европредседателството!

От МВР споделят, че политиците трябва да са доволни. Лично правителството поставило условие на главния секретар на МВР до 11 януари, първия ден от евро-председателството ни, главата на Росен Ангелов, шесторният убиец, да бъде поставена на тепсия. Така народът щял да се успокои, а евродепутатите да похвалят България, че се справя с престъпността.

В една от стаите е намерено тялото на мъж. Държи в ръката пистолет. Видя се, че има огнестрелна рана в областта на слепоочието. Не можем да кажем, кога е настъпила смъртта. Огледът ще се извърши от Областна дирекция – София. Това каза пред журналисти главният секретар на МВР Младен Маринов, коментирайки открития труп на издирвания Росен Ангелов. По описание и дрехите, това е лицето, което издирвахме. Но това ще бъде потвърдено от съответните експертизи, допълни той.

Това е стара постройка, изоставена, с разбити прозорци, врати. Претърсваше се квадрат по квадрат. Днес бе ред на този квадрат, обясни той за мястото, където е намерен издирвания Ангелов.

Най-вероятно става въпрос за пистолет “Берета”, обясни за оръжието на убийството Маринов.

Съдебният лекар трябва да каже, кога се е самоубил. Най-точно това ще даде съдебно-медицинската експертиза. Фактите говорят засега за един извършител, посочи той.

Работил е епизодични работи. Бил е строителен работник. Работил е в автосервиз. Занимавал се е с железария. Не се е осигурявал. Незаконно се е прикачил към електроснабдяване, разкри още той.

Отхвърля се версията фирма да е мотивът за извършване на убийството, завърши Маринов.

Източник: https://www.vestnikzora.com/

“Самоубил” се е със заглушител, два изстрела в слепоочието и два контролни!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни