Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вежди Рашидов - България и Европа граничат с най - голяма страна в света Турция и всеки трябва да се съобразавя с тях – от седем години Рашидов е национален художник на Турция...

Тази сутрин в студиото на БТВ гост беше Вежди Рашидов, който е по известен като Мултака на републиката, но темата която трябваше да коментира беше срещата в Турция през уикенда.
Според Рашидов, България и Европа граничат с най - голяма страна в света Турция и всеки трябва да се съобразавя с тях. Ердоган е избран демократично, а Гюлен искаше с танковете да го убие.

Разбрахме също така, че от седем години Вежди Рашидов е национален художник на Турция и негови творби са представени на много места.

В разговора с водещият Антон Хекимян, Рашидов твърдо заяви, че Турция ни пазят границата и ако Турция решат да превземат България това може да се случи за часове.

За Бойко Борисов, бившият министър на културата ни информира, че той е единственият който балансира Балканите, а всичко онова, което е направил за газа и енергетиката е в пъти повече отколкото направи Илия Павлов на времето.

Полезната политика на Бойко Борисов дава резултати всеки ден и сами виждате, че правителството с европейски пари, прави ремонти на джамии, които са исторически паметници на България.

На Бойко Борисов трябва всички свещи да му палят в България, за това което направи в дипломацията такъв политик България не е имала от времето на Аспарух, който е обединил всички племена на Балканите.

Според Вежди Рашидов трябва да се радваме че, Реджеп Ердоган скоро ще посети България, за да види тук на място, колко сме израснали икономически и колко сме стабилни и колко турски фирми всеки ден инвестират в България.

Прекрасната дипломация на Борисов отвори и темата за Свободата на словото, и Ердоган скоро ще осводи всички задържани журналисти в Турция и бъдете сигурни, че това ще се случи в най - скоро време, а това ще е един от знаковите успехи на Бойко Борисов.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_12.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!