Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Българи са участвали в изчезването на най - скъпата бутилка с водка

След като вчера се разбра, че най - скъпата бутилка с водка в света за 1.3 милиона долара е открита на строителна площадка, след като човек се е обадил на собственика на бара от който изчезна, полицията в Дания днес излезе с информация, че има българска следа в изчезването на водката.

Български строителни работници често са посещавали бара на Брайън Енгберг и постоянно са поръчвали водка.

Според собственика, който не иска да каже на полицията кой точно му се е обадил, бутилката е спасена от бога на водката, който както всички знаем, щом е бог значи е българин.

Полицията също мисли така и продължава разследването, като на 100% е решена да хване извършители, пък било те и закриляни от Бойко Борисов и шефа му който е на небето. От полицията припомнят, че Бойко Борисов също така е гален и три пъти по главата от папи и това го прави полубог, дали на водката или на уискито от полицията в Дания са сигурни, че скоро ще разберем.

Припомняме че, бутилката е била създадена от руската автомобилна компания „Руссо-Балт“ за отбелязване на стогодишнината й. Енгберг заяви, че притежава бутилката от половин година. По думите му тя е била използвана и в сериала „Къща от карти“ като подарък от руския президент на американския му колега.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_33.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!