Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Петър Низамов - Перата съди България в Страсбург за 630 хиляди лева

След като на няколко пъти беше задържан в ареста безпричинно, а срещу него се изказваха почти всички Петър Низамов първият и единствен Ловец на Мигранти в България, заедно със своите адвокати е завел дело срещу България за сумата от 630 000 лева. Вижте какво написа в профила си във Фейсбук. Публикуваме без редакция:

Не исках, но не ми дадоха друг избор. Искам да го научите от мен, а не от медиите!

Заради Главния секретар на МВР, Директора на ОДМВР–Пловдив и Главния прокурор, по повод техни изказвания за мен в медиите, по повод нарушение на презумцията за невиновност, необосновано нарушение на личния ми живот, нарушеното право на свобода и сигурност, нарушения на гарантираните права за справедлив съдебен процес, за неефективни вътрешно-правни средства за защита, за неефективно разследване срещу Петър Джанаваров, съм завел жалба за обезщетение в размер на 630 000 лева до Европейския съд по правата на човека в Страсбург за нарушения на чл. 3, 5, 6, 8, 11 и 13 от Европейската конвенция за защита на правата на човека и основните свободи!

Освен това като подсъдими за клевета вече са журналистите на БТВ - Росен Цветков, Петър Джанаваров, Антон Хекимян. Политици, които са се изказвали по мой адрес и ще са подсъдими за обида и клевета са Генерал Атанас Атанасов , Валери Симеонов и други...
Честито на победителите!

А другите да не си помислят, че им се е разминало!

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/630.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!