Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В тефтера на Росен Ангелов - МВР открили страшни самопризнания

Всеки ден тефтери намират, според версията на МВР Росен Ангелов се е гръмнал в лявото слепоочие с пистолет който са намерили в дясната му ръка. Интересно ни е сега, колко детектива и експерт следователи, ще излязат да обяснят, че няма нищо ненормално в това. Все пак човек си е бил със силна ръка дясната, ама малко по - гъвкав може би от факта, че от осем години се укрива в горите и може да е придобил някакви способности.

Съветваме никой да не пробва да се прострелва в лявото слепоочие с дясната си ръка, особено с пистолет със заглушител, защото за да се гръмне ще е първият, пардон вторият защото според МВР Росен Ангелов е успял.

Между другото, очакваме от МВР да излязат с информация, че са намерили и тефтера на Росен Ангелов и в него пише, че той е ликвидирал всички криминални босове от близкото минало като Жоро Илиев, Илия Павлов, Емил Кюлев, Гошо Мечката Стефан Крушата, но най - голямото покушение което е извършил е убийството на Андрей Луканов.

Все пак както се казва имаме тефтер със самопризнания, а човека си е служил във Френският Легион няма значение, че никой легионер не потвърди факта и не на последно място, в тефтера, ще е описано и още едно масово убийство на хора, но тогава Росен Ангелов се е запопил и с расото очистил на Бай Миле бригадата, че много искали да строят около имота му в Нови Искър.

И сега, ако вече не сте сигурни, че всички неразкрити убийства в България не са извършени от Росен Ангелов, то пак си помислете човека, се е упражнявал да стреля по бутилки с въздушна пушка всеки ден в гората, бил е снайперист, нали си спомняте как убиха и Илия Павлов и Жоро Илиев, няма начин да е не е бил той извършителя на всичките.

Така и така са почнали МВР и Прокуратурата да ни обясняват кое и как, затова е време точно преди европредседателството да излезе вече Бойко Борисов и освен да ни обяснява какъв приятел му е Ердоган, да вземе да похвали всички работели по случая не всеки ден със един самоубил се бивш затворник, се разкриват всички неразкрити престъпления и убийства на Прехода.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_52.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!