Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"България не избира между ЕС и Русия. България избира между ЕС и това дали изобщо да я има самата България"

Шокиращи откровения относно съдбата на България направи руският президент Владимир Путин в интервю, което ще бъде излъчено в неделя по водеща телевизия. От медията разпространиха част от тезите, които са потресаващи.
"България не избира между ЕС и Русия. България избира между ЕС и това дали изобщо да я има самата България" - казва човекът от Кремъл. И допълва, че така поставена като нищожно джудже в англо-саксонския динозавър, България ще бъде претопена. Тя вече е погълната икономически, а значителна част от най-способното население е изсмукана. В момента ЕС подсилва малцинствата, така ще да размие доминиращия етнос. Накрая няма да има такъв, а държавата ще стане обикновена провинция на Германия.
"Такова разбиване на държавност България никога не е претърпявала. Та дори през комунизма, Съветският съюз се месеше поне 1000 пъти по-малко на България.

Ние се интересувахме само да следвате социализма, както и водачът ви да ни е лоялен. Надолу той всичко сам си правеше, а в голяма степен се правеше от самия народ - чрез партията, която беше изцяло българска.
В момента не само водачът, цялото правителство, депутати, та дори заместник-министри и кметове, се назначават директно от ЕС и САЩ. През комунизма българите са били по-свободни да избират управниците си от сега" - казва Путин.
"Ако ЕС стане толкова "жесток" към България, колкото беше СССР, това би означавало просто да поискат от вас да имате демокрация и пазарна икономика. И да не ви се месят за нищо друго. Ние това искахме - социализъм и планова икономика. Нищо друго.
Но вместо това, днес ЕС ви се бърка във всичко - определя ви формата на краставиците, цената на тока, лепи етикети на курортите ви, решава кой е корумпиран и кой - не, налага ви хомосексуални бракове и пр. Та кога СССР е правил нещо такова?" - пита руският президент.
"България не е интересна на ЕС като население. Българите не интересуват ЕС. България е центърът на Балканите и само и единствено като такъв, привлича вниманието. ЕС не го интересува ще има ли хора тук, ще има ли култура, ще има ли българи. Той би бил съгласен територията да е дори безлюдна. Но да е под негов контрол. Това е типично примитивно стратегическо мислене. Но цената му е съдбата на вашия народ..." - завършва Путин, или поне частта, която е предварително обявена.

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/01/1000.html

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме от третата световна война

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!