Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бившата жена на Росен Плевналиев му взема всичко.

Мастит адвокат в София нает от Юлиана Юриева бившата жена на Росен Плевналиев е доверил пред приятели, че в делото по развода тя ще му вземе всичко. Ще го остави без имоти и пари в банките, ако има някъде скрити в офшорни зони няма как да му ги вземе, но всичко друго ще остане за нея.

От няколко месеца, Росен Плевналиев се опитвал да убеди Юлиана Юриева да се разделят по взаимно съгласие, но тя била непреклонна. Явно юристите на бившата госпожа Плевналиева държат скрити козове и ще ги покажат по време на делото.
Според слухове в София Юлиана е разбрала почти веднага за забежката на Плевналиев по Деси Банова още в началото, когато е започнала на някаква конференция за климата в Америка и след това се е погрижила, чрез детективска агенция да събере достатъчно материали за забежките на бившият президент, за да му вземе всичко в съда.

Всички публични прояви в последно време редом със синоптичката Деси Банова на Росен Плевналиев, просто били опит да се смекчат доказателствата един ден в съда и съдиите да се смилят над него, затова и връзката му, която трябваше да се пази в дълбока тайна изведнъж стана достояние на целият български народ.
Просто Плевналиев явно си мисли, че като всички свикнат с мисълта, че е с Деси Банова, няма да обърнат внимание, че месеци наред е изневерявал на семейството си с нея.

Почти е сигурно какво ще отсъди съда е коментирал още адвоката, понеже Плевналиев никога не се е славел с висок интелект, а когато е станал президент направо се е самозабравил, затова и журналистката на Иво Прокопиев е отказала да стане първа дама, за да не му гледа отблизо забежките с млади красавици из президентството.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_67.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!