Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шок и Ужас за Правителството и Председателството. По примера на Северозапада Банско и Региона искат да се отделят към Гърция!

Шок и Ужас за Правителството и Председателството.
По примера на Северозапада снощи на протеста на хората от Банско, подкрепен и от жители на Перник и Благоевград се е заговорили за Референдум, за отделяне на цялата Югозападна България към Гърция.

Това правителство и тези техни НПО та убиват бизнеса и България са коментирали хора готови да иницират Реферндум за отделяне към Гърция.

Наш източник сред Протестиращите за Банско ни информира, че идеята вече набира скорост в региона, а местните вече изчисляват какви биха били пенсиите им и запплатите им ако минат към Гърция.
Всички знаят, че нашите политици и нашите съдии и прокурори не правят нищо за да има живот и стабилност в България, ходим да работим в Гърция и си идваме в България, само заради близките си, нищо не ни пречи в границите на Европа да се отделим в Автономна област и да се присъединим към законова и икономически стабилна Гърция.

Всички знаем, че в България само политиците и мафиотите живеят добре, превърнаха ни в роби и искат от нас само да плащаме данъци, ние в Банско например вече десет години се борим за втори лифт и естествено зеленият октопод, който плаща и на НПО тата не го позволява.

Минем ли към Гърция всичко ще се промени за дни, защото те знаят как се прави Туризъм и затова са на светлинни години пред нас и с пенсиите и със заплатите и с протестите им дори ако искате, тези хора имат правила и политиците там не си имат НПО та за собствена употреба, на които спускат обществени поръчки, за да правят протести, когато нещо не трябва да се случи.

Така се самонавиват хората, дали поредният Референдум ще набере скорост ще разберем скоро, но ако това се случи определено правителството и Бойко Борисов ще получат много силен шамар по време на Европредседателството, защото докато партия ГЕРБ говорят за обединени Западни Балкани и Стабилност в Региона, цели области от България искат да се отцепят към съседни държави.
И ситуацията започва да излиза извън контрол и нищо чудно скоро да ескалира.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_57.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!