Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България се тресе - Бойко Борисов се скри от медиите.

За пореден път след като цяла България се разстресе от шесторното убийство на хора Бойко Борисов се покри от медиите.

Според наш източници във всички медии, Бойко Борисов отказва да коментира темата Нови Искър както и всичко останало в страната, по темата за Банско, третият пол и други предстоящи събития, които ще се случат по време на Европредседателството.

Бойко Борисов отказал да коментира и темата защо във всички Европейски медии се появяват материали, които обвиняват изцяло българските политици в корупция и некомпетентност.

Всички въпроси може да ги задавате на пощата на пресцентъра на партия Герб, когато мога ще ви отговоря. Това бил лаконичният отговор на Борисов към телевизионна медия с национално покритие.

Ние от Хак Нюз вече няколко пъти пишем по темата как когато стане горещо, краля слънце се покрива докато отмине бурята и накрая се появява, за да се бие в гърдите колко работа бил свършил.
Но по - интересното е, че след няколко дена започва Европредседателството и в България освен еврочиновници ще пристигнат и журналисти на които Бойко Борисов ще трябва да отговаря на неудобни въпроси, а ако започне да се крие и от тях, бъдете сигурни, че цяла Европа ще научи какъв Бай Ганьо е българският премиер и как цялото му пъчене и удари в гърдите с думите Булгар, Булгар са само за да открадне още пари от Европа, докато се прави на загрижен за Западните Балкани и сигурността им.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_83.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!