Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кой Плаща Протеста на "Еколозите"

Протеста на "Еколозите" е политически и цели да намести грантаджиите на Сорос във властта, това ни довери много сигурен източник от Германия. Преди две седмици бившият правосъден министър Христо Иванов по майчина и бащина линия комунист,е имал срещи с няколко фондации в Германия в които ги е убеждавал, че те са най - голямата алтернатива на управлението в България. Какво се е случило на срещите засега не е ясно, но след тях забелязваме много голяма активност на хора около така наречените реформатори и грантаджиите от ДАй България.

Заглеждайки се в лицата на днешният протест, със сигурност можем да кажем, че протеста е политически и има цели и една от тях е хората на Реформаторите и ДАй България да влязат пак във властта. Лица като Асен Генов, Христо Иванов,Полина Паунова, Трайчо Трайков, Радан Кънев са еколози колкото е еколог и Цветан Цветанов, но нямат нищо против да са на жълтите павета и бутафорично да бранят Пирин, който са виждали най - много на снимка.

Другото, което направи впечатление и то много силно, че на протеста имаше много хора, които работят във фирми чиито офиси са във Техно Парка в София и това за пореден път доказва, че нещата не са точно екологични, защото за непознатите ще напишем, там заплатите започват от 2500 лева, а хората в тези фирми ходят сред природата, само ако шефовете им организират някой Тийм Билдинг.

Както се казва организацията на протеста е отлична, медиите са активирани, хора като Иво Прокопиев и Иван Костов отново доволно потриват ръце, че скоро ще си върнат позициите в политиката, нищо чудно след няколко дена да видим и Росен Плевналиев сред Протестиращите, защото както ни довери нашият източник, той също е част от новата завера, а и сам наскоро се похвали, че ще се завърне по - силен в политиката.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_41.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!