Tyxo.bg counter

“По времето на ГЕРБ са закрити 420 училища и са построени 431 джамии!

“По времето на ГЕРБ са закрити 420 училища и са построени 431 джамии!

Това за съжаление на цяла България са цифрите и ако си мислите, че нещата не са чак толкова сериозни не забравяйте, че на всеки един час 8 Българи напускат България. Тъжно но факт в Европейска България, която след по - малко от седем дена трябва да поеме председателството на Европа.

Какво точно може да председателства най - бедната, най - корумпираната и най - обезлюдената страна в Европа все още на българите не им е ясно, но за сметка на това почти всички политически партии в България се готвят да покажат на Европейците една истинска европейска държава.

Държава в която правосъдието отдавна е станало подвластно на властта, а медиите всяка година тъжно отчит факта, че в България нямало Свобода на Словото.

Само на 200 км от София в посока Румъния и Сърбия се намира най - бедният регион на Европа в който ако не работиш общински чиновник, няма начин да получаваш повече от 350 лева заплата.
Всичко това можеше и да не е така, стига българските управници в лицето на Партия Герб и техните коалиционни пратньори в предишното правителство от Реформаторите, сега от Обединените Патриоти, мислеха поне малко за хората в България,а не как да угодят на своите икономически кръгове.

Само в България има над 1,5 милиона работещи бедни и само в България има над 2 милиона пенсионери живеещи с пенсия от 200 лева много под сумата нужна, за да преживява човек нормално на месец, която според Статистиката в България се е равнявала на 537 лева за месец. Според последните изследвания 5.4 милиона българи живеят под прага за бедност и не могат да си позволят неща от първа необходимост.

Как оцеляват хората в България е въпросът, който трябва да бъде поставен от всички Европейски медии и защо в страна членка на ЕС се допуска постоянно да не се спазват Евродирективите и да се крадат пари от Еврофондовете.

През последната една година над 100 000 българи са Емигрирали от България, а раждаемостта е по - ниска дори от времето на Втората Световна война.

Това е България, страната която поема Европа и накрая може да се окаже, че шест месеца Европа също като нея е летяла към бездната през тези шест месеца на автопилот. Нещо в което българските политици са убедили всички по света, че умеят най - добре, да летят към бездната с цялата си нация и то безнаказани за безумните си решения.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/420-431.html

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни