Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо тефтера на убития се озова в ръцете на БТВ - докога от телевизията ще ни правят на будали

В Нови Искър е извършено убийство на шест човека, и цяла нощ полицията работи на терен. След като случайно съсед и то точно в ефира на БТВ рано сутринта разкри, че още снощи са открили издирваната Кети убита и захвърлена в кладенец, след като същият човек, обясни на живо в ефира, че всички жертви са били простреляни в главите и местени по статите - изведнъж от МВР започнаха да отричат всичко, докато изведнъж главният прокурор излезе и потвърди версията на човека.

Точно пък в обедната емисия, БТВ най - накрая се сетиха, че джипа БМВ е в горичката до Нови Искър и се отправиха натам, по пътя обаче случаен човек, ги срещнал и им подал тефтера на една от жертвите.
Да се чуди човек, как пък полицията която от вечерта около 22:00 часа според версията на събеседника им от сутринта са открили и джипа и убитата, не са видяли тефтера на убития на улицата? Интересно нали? Пълна некадърност или просто толкова си могат в МВР? И ако наистина тефтера е оставен на улицата цяла нощ, колко министри, зам. министри и главен секретар от МВР - ще си подадат незабавно оставките?!

Тук някъде към обяд БТВ започнаха да пускат новините, че убитите теглили кредити, занимавали се с кухи фирми и точели ДДС, без естествено да покажат нито едно доказателство за това, освен един бакалски тефтер, точно написан като за случая. И като се сетим, че и първата версия за удушени и само един прострелял се баща пак я пуснаха БТВ от болницата се чудим какво точно се опитват да скрият телевизиите и МВР от хората и защо истината вече повече от 24 часа за това какво точно е станало не се каже на обществото, а се прикрива умишлено от БТВ.

Досега имаме шест убити, това е най - масовото убийство на хора в България.
Източник от ъндърграунда, който твърди, че жертвите са роднини на Румен Николов - Пашата.
Свидетелските показания на колеги на единият от убитите, който си е тръгнал от работа по настояване на баща си с думите ако не се върна до половин час, никога повече няма да се върна.
Показания на очевидци, че всички са били разстреляни в главите с малокалибрено оръжие, убиеца дори е застрелял и кучето на убитите.
Пропаднала версия на БТВ, че жертвите са открити от полицията след обаждане на друг роднина, който се притеснил за тях. В последствие се разбра, че деца приятели на 12 годишното момче са открили жертвите.
Умишлено изключени телефони на всички жертви, това стана ясно по показания пак на хора от квартала, които са познавали жертвите.

Версия на МВР и БТВ които издишат и пълното мълчание на някои хора като Цветан Цветанов и Бойко Борисов, които в такива ситуации обикновено, се появяват, за да ни обясняват колко е стабилна държавата.
След по - малко от седмица в София трябва да пристигнат Еврочиновниците, които надали ще дойдат, след този случай на масово убийство по неразгадаеми причини за всичките ни служби, но пък за сметка на това Лиляна Павлова занимава обществото, че по важно нещо от председателството на ЕС нямало.

Сега сещате ли се защо тефтера на убития вместо да е в лабораторията на МВР се озова в ръцете на репортерката от БТВ и как цял един народ от Будали трябва да се върже на номера.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_8.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!