Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Уникален хороскоп 2018

Овенът да се усъвършенства  

Работи и се усъвършенствай! Това е повелята на звездите към зодия Овен. На нейните хора ще им се наложи да променят имиджа и представянето си. Нуждаят се от по-силна стратегия, за което ще Ви подсети ретроградният Марс от юни до август. Ще има напасване, защото и по време на ретроградния Меркурий през март – април.  

Телецът е подсилван в любовта и парите


Венера, Вашата планета е много добре свързана и е доста силна през 2018 г. Както знаете, тя отговаря за парите и любовта. Венера е суперзаредена за ЧНГ, в съюз с прагматичния Сатурн - поставете си големи цели, имайте хубави мисли. Чак до октомври – ноември, когато трябва повече внимание към връзките, ще имате материални и романтични успехи, ако бъдете по-конструктивни.  

Близнаците пред промени

Социална ще бъде за Вас 2018 г., ще Ви изправи и пред неочаквани ситуации. Добра е за старт на нови проекти, но очаквайте промени в кариерата. Трите ретроградности на Меркурий все са в огнени знаци. Съветът на звездите е да намалите изявата през пролетта, да поемате по-малко рискове в работата през лятото. Ще получите важни уроци наесен. От ноември започвате нов ход с Меркурий в съюз с Юпитер.  

Ракът да търси баланса


За ЧНГ луната влиза в знака на Рака. Тя Ви подтиква да се възползвате от своя инстинкт за баланс. Лунните затъмнения през януари и юли са изпитание за Вас. При март - юли имате ретрограден Юпитер, което ще Ви подложи на  психотест. После нещата тръгват по-добре.

Лъвът прави трайни неща  

Направеното от Лъва през 2018 г. ще трае дълго. Емоции от миналото ще Ви вълнуват през януари. Слънчевото затъмнение през август трябва да Ви направи по-умерени. Трудно лято Ви очаква - с ретроградните едновременно Меркурий и Марс, мислете преди да действате.  

Девата с препятствия от април до септември
 

Девата ще има интересна година. За нея ключов е периодът от април до септември, когато е подвластна с голяма сила на ретроградния Сатурн. Още от края на август ще усети, че силата й се връща. Но все пак, изисква се повишено внимание от юни.  
 
Везните са търсени за лидери
 

Везните се оказват много търсени през 2018 г. Търсят ги за съвети, но и за лидерство. Важно е да знаят предварително: трябва да упражняват властта си с щедрост и с обич към хората, за да не се обърне срещу тях. Най-трудните им месеци през годината са юни-август, докато ноември и декември са много силни.  

Скорпионът започва годината силен


Още сила ще влее на Скорпиона новата година. Тя започва с Марс и Юпитер в съюз и, ако имате план, не може нищо да ви спре. Тогава ще поставите основите, но истински голям успех ще има цяла година. По-трудни са ноември –декември и юни – август.

Стрелецът да не губи време

Юпитер помага на Стрелеца, но при условие, че е работлив и много упорит. Ако е на пълна скорост, ако не губи време цялата година, големи работи ще свърши и големи успехи ще постигне. Между март и юли може да има предизвикателства, но те не пречат да се движите напред.

Козирогът по-лесно постига целите


Ясната перспектива за Козирога ще помага и по - лесно да постига своите цели. Защо ли? Сатурн отново си е вкъщи в знака и Ви дава сила. През лятото може да има някои искри, докато има ретрограден Марс, но като промените своя фокус и наместите посоката на развитие всичко е ОК. „Не бъди нетърпелив, особено през по-трудните април-септември”, съветват Козирога звездите.

Водолеят става по-влиятелен


През 2018 г. Водолеят става по – влиятелен и по-важен. Дори да не се взеате насериозно, сами ще се убедите какъв голям прогрес постигате във всичко. Годината е на промени. Сатурн Ви носи стабилност, а Вашият Уран помага да печелите, щом рискувате. Марс ще Ви държи спокойни лятото, когато светът ще клокочи. Венера е ретроградна през октомври-ноември, което ще Ви освободи от недобри връзки. „Страст, сила и популярност” са трите думи, с които звездите Ви определят тази година.

Рибите са притеснени, да работят яко


Материални тревоги може да притеснят Рибите, но страшно няма. Просто се иска повече и по-здрава работа за постигане на целите. Нептун Ви пази от изпадане в проблемни ситуации и помага да излезете, ако се гмурнете в тях. Юпитер е ретрограден от март до началото на септември, но от ноември ще празнувате.

Източник: http://19min.bg/news/8/95979.html?page=3

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!