Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БТВ и НОВА ТВ - не излъчваха снощи речта на Президента

Наши читатели ни сигнализират, че докато се въртят фалшиви слухове, че снощи КАНАЛ 1 не пуснали ХИМНА на България, което естествено не е вярно, никой не коментира темата, че другите две ТЕЛЕВИЗИИ с национално покритие и с най - голяма гледаемост не излъчиха речта на ПРЕЗИДЕНТА.

Не стига, че и на двете телевизии новогодишните им програми бяха пълна боза, и скандализираха с кич и безвкусици, накрая се оказа, че няма да предават речта на Президентът.

В България отдавна знаем, чии интереси обслужват тези медии, но все пак, трябва ли да игнорират Новогодишната реч на Президента, затова, защото ще получат и през 2018 година пари от Бойко Борисов и кабинета му, да отразяват и рекламират Европредседателството на България или

и двете така наречени "Национални" медии се уплашиха, че в речта не президента нямаше нищо свързано с ЕС и НАТО и затова не излъчиха речта му?

България не е странна страна, това е страната на жалките телевизионни журналисти, които заради едните пари от реклами и майките си ще продадат. И още по - лошото е, че все още много хора им вярват на тези медии и приемат за чиста монета всичко онова, което им се обяснява от телевизионният екран, за да се крепи всеки ден корумпираната власт на политиците в България.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_21.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!