Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Изпращаме успешна година | ЦРУ: Българите са Световен шампион по измиране

“Изпратихме една година, изпълнена със значими за страната ни събития”, написа в официалния си профил във Facebook премиерът Бойко Борисов. Той добави, че страната ни е отворила нова страница в добросъседските си отношения и сътрудничество.

“Получихме признание от световните лидери като фактор на Балканите и подписахме знакови споразумения. Продължаваме да пазим успешно граници на Европа и да бъдем стабилен и предвидим партньор в ЕС. В ключов за Европейския съюз момент за първи път България ще поеме европредседателството.”, подчерта премиерът.

“Вярвам, че успешно ще работим по приоритетите, които зададохме, и по приемствеността. Нека девизът „Обединението прави силата“ ни води не само в председателството, но и в развитието ни като народ”, допълни той.

“Честита Нова 2018-та година! Нека ни донесе здраве, мир и просперитет”, пожела Борисов. / Телевизия Евроком

https://bultimes.com/

ЦЕЛЕНАСОЧЕН ГЕНОЦИД | ЦРУ: Българите са Световен шампион по измиране!

България вече е на първо място в света по смъртност на населението. Според последната книга на фактите на ЦРУ ние сме на второ място именно след Лесото – с 14,5 смъртност на 1000 души населениеНо според нашия Национален статистически институт България е на първо място на цялата планета с 15,3 промила през 2015 г., като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000. Това означава, че България е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света.

По времето на управлението на ГРОБ в България за периода 2009-2017г, са умрели общо един милион седемдесет и пет хиляди и осемдесет българи по данни на НСИ! Такова изтребване на населението не е имало и по време на турското робство.

Източник: https://bultimes.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!