Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Руски генерал отговори на новото предизвикателство: Ако Украйна атакува моста в Крим, до 10-12 часа нашата армия ще е пред Киев!

most-620x350

Преди броени дни бившият заместник-началник на Украинския Генерален щаб Игор Романенко направи изявление относно уязвимостта на моста в Крим от въздуха – авиация, ракети с наземно и морско базиране.

Руският Телеграм-канал „Майор и Генерал”, свързван с различни силови структури, публикува отговор, чийто автор със сигурност е не само от ранга на Романенко, но обръщението подсказва, че вероятно се познават. 

*** 

„Товарищ генерал! Чисто теоретически е възможно да се нанесе удар по моста. Но тъй като той, както и всяка територия на Русия, надеждно се охранява от средства за ПВО, то това едва ли ще се случи.

Но ние искаме да разкажем друго. Ако вие се ръководите от военни концепции от миналия/по-миналия век, считате, че блокирайки каналите за материално-техническото осигуряване, ще можете спокойно да атакувате Крим през Перекопската шийка, а изтощената (без моста) руска армия ще го отбранява с последни сили, то можем да ви уверим, че всичко това не е така.

Всяка атака на Кримския мост ще бъде еднозначно оценена като агресия против Руската федерация.

Отначало Въоръжените сили ще проведат интензивна въздушна операция, в която ще бъдат напълно остатъците от ВВС и ПВО на УВС, а така също ще бъдат поразени най-важните държавни и военни обекти, на първо място елементите на системата за управление на държавата и ВС.

После, след 10-12 часа (най-късно след денонощие) след атаката от въздуха, предните части ще излязат в покрайнините на Киев. 

Ето каква цена ще бъде заплатена за авантюрата.

Добавка.

Във вашата столица сега се укрива от грузинските власти товарищ Саакашвили, той ще ви разкаже какво става, когато пътят към столицата внезапно се оказва съвършено свободен и руските десантчици спокойно се фотографират на фона на покрайнините на Тбилиси.”

Източник: БЛИЦ, Епицентър

Източник: http://onovini.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!