Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Каква ще бъде Вашата 2018 г. според числата?

Ако сте родени на 9 октомври, 18 януари или на друга дата, при която сборът от цифрите на деня и месеца се свежда до числото 1(1+8+1=10=1+0=1), за Вас 2018 г. ще мине под знака на числото 3. Януари и октомври ще бъдат трудни, а февруари и ноември носят успех в бизнеса. Март-април е сложен период за Вас, както и месец юни. През декември е време за любов.

Ако сте родени на 2 септември или на друга дата, при която сборът от цифрите на деня и месеца се свежда до числото 2(2+9=11=1+1=2), 2018 г. ще бъде най-трудната от 9-летния период за Вас - 4. Не се притеснявайте, дори да Ви се стори тежко положението, поставяте основи на успеха през следващата 2019 г. През януари и октомври правете бизнес, февруари задължава да обърнете повече внимание на най-близките си, както и през ноември. Март и декември са трудни, но през април ще върви много.

Ако сте родени на 1 февруари или друга дата, при която сборът от цифрите на деня и месеца се свежда до числото 3, за Вас 2018 г. ще донесе делова активност, пътешествия, но е възможно да се изнесете за добро или за лошо отнякъде или да излезете от някаква система. Трудните ви месеци са февруари и октомври, а също април, както и август, но той поставя основите на голям успех през следващия септември. Любов, но и проблеми с близки, ще бележат януари и октомври.

Ако сте родени на 10 март или друга дата, при която сборът на цифрите на деня и месеца се свежда до числото 4, за Вас 2018 г. е време за любов. Специално внимание заслужава юли. Това е най-сложният за Вас месец в годината. Септември пък е времето да усетите близост с любимия човек или да съберете отново старите приятели. Вместо да почивате през август, поработете, защото ще правите пари, както и през февруари и ноември, когато валят пари.

Ако сте родени на 1 април или друга дата, при която сборът на цифрите на деня и месеца се свежда до числото 5, за Вас 2018 г. е сложна. Нищо не е такова, каквото изглежда. И доброто не е толкова добро, затова се въздържайте от начало на бизнес и любовна връзка, и злото не е толкова зло. Доста сложен за Вас е септември, а най-успешни са януари и октомври.

Ако сте родени на 4 ноември или друга дата, при която сборът на цифрите на деня и месеца се свежда до числото 6, за Вас 2018 г. е най-добрата от 9-годишния период. Имайте търпение и очаквайте големи суми пари или други подаръци от съдбата, за които само сте мечтали, а може дори да не сте мечтали. Само трябва да бъдете смели, нащрек да не изпуснете късмета. Може да Ви е трудно в началото, даже да сте на ръба през зимата, но есента ще берете плодове.

Източник: http://19min.bg/news/4/95680.html?page=2

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!