Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Българино, Ти спести ли за дом от 2 милиона лева?!

България е в дъното на всички класации, но това не пречи на някои хора, като Екатерина Захариева и Владислав Горанов да вдигат палати за милиони покрай София. Естествено всичките им пари за строежите са с доказан произход, а фирмите които ги строят никога не са печелили обществени поръчки от държавата.

Все пак българските политици и министри се славят като едни от най - честните в света, а прокуратурата и съда в България са достатъчно строги, за да наказват поизкушилите се с огромни присъди.

В началото на Европредседателството външната ни министърка ще се нанесе в новият си дом за два милиона лева, ни информират наши източници и ни припомнят, че тези дни г-жа Захариева се поразходи и до Малдивите в компанията на мъжа си и още няколко семейни приятели, за да уточняват с едни руски граждани бъдещи политически решения на правителството в България, което пък от своя страна всеки ден ни убеждава, че борбата с корупцията му е приоритет и всеки министър е стожер на честността и принципността.

Колкото до хората в България, явно получават огромни заплати, след като една външна министърка за по - малко от два преждевременно приключили мандата успя да спести два милиона за дом в околностите на София, колкото се твърди че дал за подобен дом и финансовият министър Владислав Горанов.

И се чудим дали да не ви попитаме - Вие спестихте ли, два милиона лева през последните десет години или поне един ако не сте били министри?!

Източник: https://xaknews.blogspot.com/2017/12/2_19.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!