Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В Ловеч Асфалтираха улица заради министър, после си прибраха Асфалта

Само в България и само в Ловеч, асфалтираха цяла улица с дупки за да мине министъра на образованието и след това си прибраха асфалта. Звучи като комедия, но не така мислят и жителите на крайният квартал в Ловеч - Гозница, който на 12.12. 2017 г. посреща в своето училище височайшият гост от министерски съвет, министър  Красимир Вълчев, който е посрещнат с хляб и сол, за да отреже лентата на ремонтираният физкултурен салон на училището, какво чудо за Ловеч, цял физкултурен салон е ремонтиран и цял министър реже лентата. Щеше да е чудо поне за хората на улица "Пано Рогозаров" ако само ден след събитието фирмата фантом, която е асфалтирала без договор и поръчка от никой в общината, не е отишла да си прибере асфалта.
На страницата на общината събитието е отразено така:

Официално на 12 декември бе открит ремонтиран спортен салон  в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в кв. „Гозница“ в Ловеч. Лентата прерязаха  Красимир Вълчев, министър на образованието и науката, Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч, и Валя Тодорова, директор на училището.
Сред гостите бяха Ловчанският митрополит Гавриил, Еленко Начев – началник РУО Ловеч, Венцислав Христов,  зам.-кмет на Община Ловеч, представители на изпълнителите, гости и приятели на училището.
Още на входа на училището гостите бяха посрещнати с хляб и сол. Церемонията започна с песента  „Продавач на надежда“, изпълнена от първокласника Галин Бориславов.
Интересно, кой ли беше продавача на надежда този път в квартал " Гозница" и какво точно се постигна с това асфалтиране за почти един ден. 
Няма значение, също така, че ремонта на физкултурният салон струва цели 283 000 лева на бюджета и че кметицата Маринова очаква от него да се родят нови спортни шампиони, ако има по какво да стигнат до училището все пак - нали госпожо кмет?

Източник: xaknews.blogspot.bg

Източник: http://www.gudelnews.com/2017/12/dec-17.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!