Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ШОК И УЖАС за Борисов и кабинета му. Европейският Парламент налага строги мерки всички минимални заплати в Европа минимум 600 евро, всички пенсии минимум 300 евро.

Във вторник в Европейският Парламент ще бъде прието правилото, всички държави в Европейският съюз да имат минимум 600 евро минимална заплата и минимум 300 евро минимална пенсия. За това решение се говори отдавна и много от страните от централна Европа са готови да го въведат на момента, защото с това правило, ще принудят държави като България и Румъния, да увеличат доходите на хората в държавите си и те да спрат да емигрират по икономически причини. След като бъде гласувано, всички страни ще имат деветдесет дни да го приложат в страните си.

При положение, че Румъния от първи януари вдига всички заплати в страната и хората ще получават по 750 - 800 евро, то става ясно, че мярката се налага само и единствено заради България, която повече от десет години симулира реформи и усвоява фондове, без да има пряк растеж върху доходите на хората в Държавата ви, за сметка на заплатите на депутати и министри - коментира френски евро депутат.
Бойко Борисов и Владислав Горанов са изправени пред голям проблем, защото в бюджет 2018 няма заложени такива разходи за пенсии и заплати, а всяко теглене на нов дълг ще извади хората в България на улицата и ще изпрати кабинета Борисов 3 в небитието завинаги.

Източник: https://xaknews.blogspot.com/2017/12/600-300.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!