Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Германия, Франция и Италия решиха - изпращат в България Експертен Кабинет и Прокуратура

На срещата на президента Румен Радев във Франция му е било съобщено, че поради липсата на решимост в българските институции, се задейства нов план за България и следващото Експертно правителство ще е само от чужденци.
Източихте милиарди евро по Евро програми и не показхте никакви резултати и това ни навежда на мисълта, че Вие политиците в България нямате желание да работите за хората, а се обогатявате на гърба на гражданите.
Вашите кражби на Еврофондове, са доказани с факти и материали, които са събрани в дело наречено " България" и ние трябва да защитим парите на гражданите на Европейският съюз.
Ще си поемем председателството с наше си правителство, защото в много медии в Европа са подготвили стотици материали за вашите политици и чудото, което ще последва в Европа и съюза ще е страшно за всички нас.

Вашите медии са корумпирани и не отразяват предимствата и приемствеността на съюза, а вашият премиер Бойко Борисов играе някаква тройна игра с нас, Турция и Русия. Това вече не може да продължава и ние решихме да дойдем в България и раздадем справедливостта.
Вашите граждани са тук в Европа при нас и всеки ден пристигат все повече, а вашата икономика бележи някакви ръстове и БВП се покачва, което е практически невъзможно, защото не приемате и мигранти, които могат да бъдат работна ръка, а просто ги транспортирате от Турция към нас и това става пак с покровителството на политици в България.
В плана за България участват още Австрия и Испания, пряко засегнати от мигрантският поток от България и са готови да инвестират милиони евро тази миграция на Европейци да спре веджъж завинаги.
Имаме повече работници от България от когато и да е било се оплакват от испанското правителство, а групите за разпространение на наркотици и кражби на коли, които залавяме в последно време се оказват все близки на разни политици в България и когато ги екстрадираме, Българският съд просто ги пускат и те пак се завръщат при нас на иберийският полуостров.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2017/12/blog-post_22.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!