Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Валери Сименов с предложение за строеж на ограда и на границата със Сърбия

След като откри тоалетна на границата ни със Сърбия, вицепремиера Валери Симеонов е поискал от Бойко Борисов да построи с парите на ЕС и българските данъкоплатци нова ограда на границата.
Днес в министерски съвет, Валери е поставил ултиматум, че ако парите за ядрени мощности, които плащаме на руснаците, не се пренасочат за ограда на границата със Сърбия ще развали коалицията. Трябва да направим Велика Стена и от другата страна обяснявал вицепремиера, ще си построим още няколко хотела, ще пратим още жандармерия да спи там и ще подпищем договори с МВР да си плащаме.

Бойко не му мислил много, защото както всички знаем, мигрантският поток към Европа трябва да бъде спрян, пък и без това бил обещал това да става с двуредова ограда, сега ще им вземем парите и за втория ред. И без това вече не искат да дават за земеделие, селски туризъм и магистрали, викат че крадем.

Но за ограда на 100% ще дадат, така че действаме. Румяна Бъчварова да напише изявление в което да информира хората, че оградата със Сърбия е жизнено важна за целостта на Европа и нашето общо семейство на европейските партии.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2017/12/blog-post_38.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!