Северозапада искат с Референдум да се отделят към Румъния

Наш източник ни информира, че в Северозападна България, се инициират инициативни комитети за отделяне на областите, Видин, Враца, Монтана, Козлодуй, Лом в обособенна юрисдикция в полза на Румъния.

Тук за нас в България никой не мисли и вече е време да се отделим към Румъния, там минималната заплата от януари става 400 евро, а нормалната заплата ще е поне 800 евро, за какво да плащаме данъци на България, когато тук с нас се подиграват с по 200 евро заплати и 100 евро пенсии, предпочитаме да сме граждани на Румъния. Това основно се обяснава на тайните събрания, които се провеждат из северозапада.

Нашият източник ни информира, че идеята набира страшна скорост и хората са готови да направят революционната крачка и да преминат към Румъния.

Това тук не е живот, лъжат ни вече почти 30 години, че ще правят нещо и в същият момент всичко фалира и хората бягат в чужбина. Докато от другата страна на границата преди всичко се мисли за хората и после за политиката.

Потърсихме виден общественик от региона да коментира темата, но той ни отказа с мотива, че все още нищо не е решено, но това положение на Северозапада повече не може да остане така.

Ще минем към Румъния, дори наши хора вече всяка сутрин пресичат моста и ходят да работят в Румъния, защото там получават поне 1000 лева месечно, докато тук ако вземеш 500 лева се считаш за щастливец. Тук всичко е на фирмите на политиците и е пародокс, че в нашият регион вече и малцинства нямаме и те избягаха, което е показателно, че каквото имаше да се краде се открадна вече и сега остана само да се изнесем и ние.

Почти всички будни хора в региона се познаваме, припознахме и други референдуми, които така или иначе политиците, решиха в последствие, че не са се състояли, но този път няма какво да ни спре, ако хората го решат, ще го направим и ще се отделим териториално към Румъния, защото закона на ЕС го позволява този акт.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2017/12/blog-post_66.html

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...