Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Десислава Атанасова напуска парламента? Вижте шокиращата причина:

„Устатата депутатка от ГЕРБ и бивша здравна министърка в правителството „Борисов-2“ Деси Атанасова се славела като модната икона в парламента, че даже и в цялата българска политика!“.

Тази „суперважна“ новина кацна на челно място в сектор „Политика“ в сайта ПИК.  Точно когато България се тресе от напрежение, безумния бюджет на още по-безумното бг. правителство отива на съд, араби продават лекарствата ни в чужбина, български граждани се давят в наводнения и умират в свлачища… точно в този момент медията на най-мастития депутат от ДПС реши да ни захрани с „топла“ новина от житието на уж противничката си от ГЕРБ. Непретенциозно инфо, сложено на челно място, като новина № 1 в сайта Пик.бг

Но да обърнем подобаващо внимание на пасквила, имащ претенцията за топ новина:

„Фината дама е разкривала неведнъж, че тайната й да е най-стилна от всички не се крие в скъпите тоалети, а в добре подбраните цветове и кройки на дрехите й, които отлично пасват на фигурата и излъчването й“, пише вдъхновено неизвестен журналист. И издава, че точно заради добрия си вкус Атанасова неусетно се превърнала  в моден гуру за колежките си в ГЕРБ.

Нямала време дори дъх да си поеме от модни и стилни съвети, които й се налагало да раздава щедро заради таланта си да се облича като изящна французойка. /Е, чак пък толкова… Дали писачът не се е изчервил от неудобство при тези редове? Едва ли, защото същият продължава: /

„Деси е прекалено  възпитана и съвестна и затова дамите й се качват на главата. Вече всички в парламента и даже извън него я преследват и й искат модни съвети. Питат я откъде си купува дрехите, искат да ги свърже с шивача си и да ги препоръча. Атанасова замисляла, засега на шега, да издаде моден бюлетин за правилата за обличане, който щял да се харчи като топъл хляб и със сигурност щял да й спести време да обяснява поотделно на всяка своя фенка тънкостите на модата”,  пише още изданието, позовавайки се на източници  от Народното събрание в стил „Иди ги търси“.

За съвети обаче я търсели не само колежките й от ГЕРБ, а и от останалите парламентарни групи, та даже  журналистки. /А, стига бе!/ „Колежка на Атанасова от опозицията щяла да жени сина си и над половин час обсъждала с Деси как да се облекат тя и дъщеря й за тържеството, като дамата дори помолила Деси да я придружи до шивачката”, завършва пасквилът.

Първо: Ние от Skandalno.net не можем да разберем по каква причина редакторите на ПИК са трамбосали подобна новина на челно място в сектор политика в сайта им… при положение, че е по-скоро за раздел „жълтурчета“.

Второ: От цялата словесна мазна хвалба се натрапва един- единствен логичен извод – ДеситУ  само си губи времето в парламента, вместо да отвори модна къща, да направи собствена дизайнерска марка и да гребе пари с шепи, конкурирайки „Шанел“, „Пако Рабан“, „Долче и Габана“ и всичките останали модни гурута, взети заедно.

Трето: Някой е взел доста парички да напише всичките тези префърцунени глупости и лигни по адрес на една семпла, силно лустрирана откъм стил, чар, обноски и ум персона.

Но понеже и нас от Скандално.нет ни обхвана полета на фантазията, вдъхновени от писанията за Деса, решихме да дадем още свежи предложения: Нима и на най-глупавите не им стана ясно, че две трети от Гербаджийските политици просто погубват таланта си в парламента. А какви кариери биха спретнали извън НС! Лилито Павлова, например, спокойно може да дава съвети за чанти – кой откъде да си ги купи и за колко пари. Цецка Цачева може да издаде наръчник „Как да обядваме за 1700 лева“, или песнопойка начело с тоталния хит „Цъфнал ГЕРБ“.  Цвета Караянчева е напълно способна да се изхранва с уроци по ораторско майсторство и най-вече с пиперливи епитети, като средство за изискан селски израз и обезоръжаване на противника- гражданин.

Валери Симеонов пък цял университет може да отвори, в който да преподава как се строят мотели и хотели, как се откриват тоалетни, хем ще изнася и лекции по курортна тишина.

Ами Бойко Борисов?!? О, времето няма да ни стигне да изброим всички „можения“ на този многофункционален български мистър Пропър. Но да започнем все пак отнякъде, пък да видим докъде ще стигнем: Бат Бойко спокойно може да открие Спортна академия – /нали Борисов е професор/ с дисциплини футбол, тенис и художествена гимнастика с раздел „бухалки“ и „танц със саби“, училище за саниране и строеж на магистрали с пренасочване на средства към офшорки, уроци по дълго говорене, без да кажеш нищо, после може да напише книга „Как да задминем Тато“… и още и още…

Въобще, да ги пита човек Герберите с толкова много и различни таланти защо са тръгнали да се главоболят с оправянето на България, вместо да оправят себе си.

Опа! Че те нали това правят – оправят себе си, близките си, и близките на техни близки… И им се отдава, уви!… Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!