Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов, какви ги вършиш? Европейзираш Балканите или правиш Ислямска дъга?

БОРИСОВ, КАКВИ ГИ ВЪРШИШ? ЕВРОПЕИЗИРАШ БАЛКАНИТЕ ИЛИ ПРАВИШ ИСЛЯМСКА ДЪГА?

В рамките на 72 часа Борисов и министрите му разбиха мита за европейските перспективи на България.

Със санкцията на Чичо Сам премиерът бе в най-реакционната ислямска държава в света, където публично бесят, бичуват и режат ръце, а жените са стока.

Само ден след танца си със саби в Рияд, българският премиер прие турския министър за евроинтеграцията и за кой ли път се врече във вярност на ислямиста Ердоган.

В същия ден военният му министър подписа обща платформа за отбрана с колегите си от Албания и Македония, която зорко ще пази и Коридор №8.

Само не обясниха от кого ще вардим коридора и кой в региона ни заплашва, та спешно обединяваме потенциала на три военни джуджета. И не намирисва ли това на Зелената ислямска дъга на Балканите?

Точно преди година сглобихме черноморски фронт с Румъния, Турция и Украйна, за да укротим руската мечка. Сега вършим същото упражнение с Албания и Македония, за да вкараме в правия път дърпащите се от НАТО сърби.

И вместо да разпъват локуми за европейското ни председателство, Борисов и патриотарската му компания да кажат кой ги командва и срещу кого ги насъсква?

Велизар Енчев, Фейсбук

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!