Tyxo.bg counter

Как Нова тв и Добрият Дядо от Банкя осигуриха сьомга и червен хайвер за народа, който живее в охолство и лукс

2-3 левчета и... ето ви Никулден...

Българският народ живее в охолство и тъне в лукс. Ако не вярвате, пуснете си националните телевизии, които излъчват непрекъснато изявления на джуджетата на Дядо Коледа от Банкя. Едно през друго мъничетата ни убеждават колко сме добре и колко много подаръци ни дава старецът с шейната – от Банкя. Благодарим, Дядо от Банкя!

Нова телевизия обаче удари в земята just for laugh конкуренцията. Направо ги унизи. Онзи ден Вики Николаев подкани зрителите да се съсредоточат в най-новата рецепта за Никулден. На мига се появи готвач – MasterChef от висока класа. 

Въпросният кулинарен експерт приготви една наистина народна гозбичка: филе от сьомга с червен хайвер. Няма майтап. И да не объркате нещо: на всяка порция - по 80 гр червено хайверче - не по-малко.  

Та така, драги жители на държавата just for laugh. Не се редете за шарани, глави от толстолоб, скумрия, - замразена през 1945 година или хек от подмяната на запасите на Шести американски флот. Купете си норвежка дива сьомга и руски червен хайвер, осветен от Волен Сидеров и си гледайте кефа. Поканете роднини и приятели и си изкарайте един незабравим Никулден. Пуснете си и телевизора, за да чуете какви още благини ви е осигурило правителството – по-приятни са за слушане дори от Йсиф Кобзон…

Отворете си и бутилка френско шампанско за пълно щастие. Не изхвърляйте обаче туршията и киселото зеле, защото те ще трябват да посрещнем гостоприемно вълната от туристи от Саудитска Арабия – нека опитат нещо българско. Между другото, да ви открехна - Дядо от Банкя е уредил от 1 януари всеки ден полети Банкя – Рияд, Рияд – Банкя. Билетите ще са по 1000 долара в едната посока, но както казва Дядо от Банкя: Който яде сьомга с червен хайвер, няма да има проблем и с цените на билетите. И е прав.  

Сега да обясня за just for laugh. Така са кръстили комедиен фестивал в САЩ, който определя „Тъпанар на годината“ в различни категории. През 2006 г., например, голямата награда отнесъл съдия Донълд Томпсън, който бил хванат да онанира с уред за издължаване на пениса, по време на съдебно заседание. Арестували го и го осъдили, но споменът остава… Сред номинираните през годините са били президентът на Иран Махмуд Ахмадинеджад, вице-президентът на САЩ Дик Чейни, президентът Джорж Буш, певицата Бритни Спиърс, Парис Хилтън, принц Хари (облякъл се на някакъв карнавал с нацистка униформа, но нямал зад гърба си Краси Каракачанов та да го защити) и много други знаменитости и политици. 

В тази връзка не смятате ли, че Нова телевизия, която ни предложи такова меню за Никулден и управниците, които ни осигуряват доходи, за да си го позволим, заслужават да грабнат наградата тази година? Би било напълно заслужено. Just for laugh – Само за смях. 

Ако сте чули тия дни за някакви порои, наводнения, пострадали и евакуирани хора – не вярвайте. Всичко е под контрол, а държавата е стабилна. А бул. „Дондуков“ се превърна в р. „Дунав“, защото „Черните ангели“ са изровили паветата и по този начин са нарушили постигнатата симетрия от г-жа Фандъкова. 

При управлението на Дядо Коледа от Банкя е така: Сьомга, червен хайвер и никакви природни бедствия! Ако слушкате, ще ви пуснат клипче с голата Снежанка. 

Кръстинка Миткова

Източник: https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/kak-nova-diado-bankia-osiguriha-sjomga-cherven-haiver-naroda.html

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни