Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Култово! Бургаски Москвич фучи по магистралата край германския град Нюрберг!

Уникална снимка направи бургазлия на автомагистралата край Нюрберг. Кадърът е качен в групата „Шофьори Бургас”.

Син Москвич с бургаска регистрация препуска здраво по аутобана и за да е картинката още по-цветна, соцвозилото е подобаващо натоварено.

От кадрите се вижда, че в колата пътува само шофьорът, който предвидливо си е сложил колана и е наблъскал багаж, побиращ се в малък камион, който е завил със стар чаршаф. Все пак впечатление прави, че го е поставил неравномерно и колата яко е клекнала на дясно.

Във фейсбук групата „Шофьори Бургас” има десетки култови коментари. Някои се чудят дали човекът не е тръгнал за ретро парад, но съдейки по леко изгнилия вид на Москвича – по-вероятно е наш ентусиаст да си търси късмета в Германия.
 
Други пък смятат, че това е фотошоп и не могат да повярват на очите си. Убедени са, че подобна талига трудно може да излезе от Бургаска област, а какво остава да стигне до Германия.
 
„Бай Иван няма какво да му се прецака! Ако можеше да плува и до Америка щеше да стигне”, пише потребител. „Ако не е на газ, сигурно е похарчил 1000 лева за бензин”, правилно констатира бургазлия.  
 
Флагман
https://www.flagman.bg/article/144236

Източник: http://onovini.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!