Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ по повод своята 11-годишнина: България става все по-прекрасно място за живот, при нас развитието е видимо!

“България става все по-добро място за живот, където децата ще имат по-добър живот от този на родителите си!”, обяви ръководството на ГЕРБ в писмо, с което поздрави членовете на партията за 11-ата годишнина от създаването на формацията.   
 
Писмото е подписано от лидера на партията Бойко Борисов и заместниците му Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.  
 
“Основавайки партията на 3 декември 2006 година, си поставихме за цел да сложим край на безпринципното управление на България. Към онзи ден коалицията, която макар и фактически да присъедини България към Европейския съюз, реално отдалечаваше страната ни от стандартите и ценностите на Европа. За нас европейското семейство не е формалност и участието в него е на първо място основано на правила и доверие.  

А по онова време доверието към българската държава липсваше – както от страна на европейските ни партньори, така и най-вече от българските граждани. Затова от ГЕРБ поехме отговорността да обединим гражданите в стремежа ни за европейското развитие на България”, се посочва в писмото.  
 
От ГЕРБ обявяват, че заради своята “принципност, откритост и отговорност, успявахме да спечелим почти всички избори през последните 11 години. За този период допуснахме само една сериозна загуба, но тя ни отрезви и ни направи по-силни”.  
 
“При ГЕРБ развитието е видимо. Признавахме си грешките винаги, прочиствахме се и продължавахме напред. Благодарение на това ставаме все по-добри в работата си и това се вижда ясно от все по-ускоряващите се темпове на растеж, който е доказателство за добре свършената ни работа”, допълват още от партията.
В писмото се изреждат икономически успехи на страната, заслуги за които има ГЕРБ, защото коалициите на БСП са оставили дългове и спрени еврофондове.  
 
Напомнят се строежа на метрото, ремонти на пътища, пречиствателни станции. Като успех се посочва още устойчивият ръст на минималната заплата и пенсиите и отделените средства за здравеопазване и образование.  
 
“Разбира се, всичко това би останало само статистика, ако не беше използвано за повишаване на качеството на живот на хората”, пише още в писмото на ГЕРБ.  
 
“Колкото и невероятно да изглежда, близо 11 години след присъединяването ни към Европейския съюз, в България има сили, които искат отново да ни тласнат в други посоки и по други пътища. През последното десетилетие ГЕРБ е единственият гарант, че бъдещето на децата ни ще бъде европейско. И ние ще продължаваме да го отстояваме, независимо какво ще ни струва това.
 
Въпреки всички конспирации и саботажи от страна на опонентите ни, правителството ни ще запази стабилността в държавата. Ще го правим не заради председателството на ЕС, а заради българите. Защото ние обичаме 100% от българския народ и работим за доброто на всички”, се допълва в писмото.  
 
В писмото се дава и заръка членовете на ГЕРБ да се пазят “от всичко порочно, защото грешките няма да се толерират”, но ги уверяват, че усилията на всеки се виждат и оценяват.  
 
“България става все по-добро място за живот, където децата ще имат по-добър живот от този на родителите си”, завършва писмото.
 
ОФНЮЗ
 
https://offnews.bg/politika/balgaria-stava-vse-po-dobro-miasto-za-zhivot-se-pohvali-gerb-za-rozhd-670490.html

Източник: http://onovini.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!