Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Орбан впряга тайните служби срещу Сорос и НПО-тата му искащи да унищожат Унгария и Европа

Сорос обвини Орбан в тирания. Премиерът отвърна: Той иска да унищожи Унгария и Европа!

Американският финансист и комунист от унгарски произход обвини унгарския премиер Виктор Орбан, че неговият режим подтиска опозицията много по-лошо от времето на съветската доминация, предава Асошиейтед прес.

В своето послание Сорос казва, че ако Орбан изпълни заканата си и изгони от Унгария финансирания от него Централноевропейски университет, той ще го запази в изгнание, за да го върне в Унгария, след като премиерът слезе от политическата сцена. 

Орбан, който е опонент на миграцията, най-вече на мюсюлмани, обвинява Сорос, че иска да залее Европа с мигранти.

@ Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа
@ Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)
@ Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)
@ Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки
@ Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа

Сорос подкрепя миграцията, но твърди, че никоя държава не трябва да бъде принуждавана да ги приема, твърди агенцията.

В отговор обвиненията Виктор Орбан обвини милиардера, че се намесва в предстоящите през пролетта парламентарни избори в Унгария.

"Мрежата и машината на Сорос се намесват в унгарската избирателна кампания. Никой не се радва на това, но трябва да погледнем реалността в лицето, вместо да си крием главите в пясъка и после да се учудваме какво е станало", каза Орбан, цитиран от полската агенция PAP.

Унгарският премиер обясни, че "машината на Сорос", изградена в последните 20-30 години, реализира неговия план за прехвърляне на мигранти в Европа и за Будапеща това е "въпрос на живот и смърт".

"Този финансов спекулант... иска да разруши оградата (на унгарската граница, бел. ред.), не иска народите да бъдат разделени от граници, желае да измени нашия начин на живот и ние да се радваме, че при нас идват хора от други култури, а ние да им даваме пари. Неговият възглед за бъдещето кардинално се различава от това, което иска Унгария за себе си", добави Орбан.

Според Орбан, намесата на Сорос в предизборната кампания в Унгария ще включва подкрепа за публикации на тема миграция, на неправителствени организации, пропаганда, както и финансиране на "граждански центрове" в страната, които "ще действат именно като политически партии".

Унгарският премиер съобщи още, че "секретните служби" на страната са подготвили доклад за дейността на Сорос.

Източник:

http://epicenter.bg/article/Soros-obvini-Orban-v-tiraniya--Premierat-otvarna--Toy-iska-da-unishtozhi-Ungariya-i-Evropa--/142011/7/0

http://dnes.dir.bg/news/ungaria-george-soros-viktor-orban-26648401?nt=10

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!