Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Този скитник даде 20 долара и получи 110 000 обратно

Доброто може да дойде във всякакви форми и по-често трябва да се дава като пример. Кейт Маклюр е започнала кампания за събиране на помощи за Джони Бобит Джуниър.

Бобит спечелил вниманието на дамата, след като решил да помогне на закъсала жена. Мъжът живеел на пътя близо до магистралата 95 във Филаделфия. Той забелязал жената, която стояла на пътя на аварийки. Бобит видял обърканата жена и стоял на пътя със знак, че събира помощи и търси работа. Човекът разбрал, че Кейт е много изплашена и ѝ казал да стои в колата, да се заключи и да изчака неговото завръщане. Малко по-късно се върнал с туба бензин, която платил с последните си пари.

Бедстващата дама нямала възможност да му плати и Бобит отговорил, че всичко е наред, връщайки се към обичайното си занимание. След няколко дни, Кейт се върнала да оправи дълга си, занесла дрехи и храна на своя покровител и започнала да търси други варианти, с които да помогне.

Ето защо отворила кампанията и разказала как непознат дал за нея 20 долара, без значение колко време ги е събирал и колко ценни са били. Не е поискал нищо в замяна и просто се надявал, че ще се върнат под някаква форма.

Добрината трогнала повече от 2000 души, а Кейт искала да събере поне 10 000 долара, с които да помогне на Джони да си стъпи на краката.

Парите били събрани до сряда, но кампанията изтичала в неделя.

Резултатът е бил 110 000 долара. Определено това ще помогне за изправянето на крака, както и ще върне вярата в доброто. Споделяме историята на добрия скитник с надеждата, че някой ден и вие ще помогнете на приятел в беда. Нека не забравяме, че всеки може да е в двете ситуации.

Източник: http://men.hotnews.bg/lyubopitno/tozi-skitnik-dade-20-dolara-i-poluchi-110-000-obratno/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!